ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γόρδιος Δεσμός του Μουσείου Άργους αν δεν λυθεί θα κοπεί – Δηλώσεις Καμπόσου

- Advertisement -

Σε συνέντευξη του στην δημοσιογράφο Κατερίνα Κουρτέλη για το κανάλι Best και το Argonafplia.gr ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος τόνισε πως είναι αποφασισμένος να ανοίξει άμεσα το Μουσείο του Άργους.

- Advertisement -

Είναι άδικο μια πόλη με την ιστορική βαρύτητα του Άργους να έχει εδώ και χρόνια το Μουσείο της κλειστό. Με συνεχείς αναβολές το Υπουργείο Πολιτισμού κρατά το Μουσείο κλειστό ενώ η ένταξη του στα Κοινοτικά προγράμματα και η χρηματοδότηση της ανακαίνησης του καθυστερούν.

Δεν είναι δυνατόν η πόλη του Άργους να στερείται της επισκεψιμότητας που δικαιούται λέει ο δήμαρχος. Οι εκδρομές των σχοελίων ξεκίνησαν και η πόλη θέλει το Μουσείο της ανοικτό, έστω και στην κατάσταση που είναι τώρα.

Ο Δήμαρχος Καμπόσος απαιτεί να ανοίξει το Μουσείο άμεσα και προεδοποιεί ότι αν δεν το κάνει επίσημα το κράτος άμεσα θα το πράξει ο ίδιος.

Φυσικά η πόλη ολόκληρη θα είναι σε μια τέτοια περίπτωση στο πλάι του δημάρχου της και το Μουσείο θα ανοίξει. “Οι γόρδιοι δεσμοί όταν δεν λύνονται κόβονται μας διδάσκει η ελληνική ιστορία.

Δείτε τι ακριβώς είπε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος.

- Advertisement -

________________