Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟλοκληρώθηκε το 1ο Εσωτερικό Τουρνουά Τένις του Athlisis tennis club

Ολοκληρώθηκε το 1ο Εσωτερικό Τουρνουά Τένις του Athlisis tennis club

Το πρώτο εσωτερικό τουρνουά των ανδρών μελών του Athlisis Tennis Club και όχι μόνο, με την ονομασία ” ATC MEMBERS TOUR 2017 ” ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 με τους τελικούς των δυο κατηγοριών.

Ηταν μια άκρως τενιστική Κυριακή για τους φίλους του ομίλου μας, οι οποίοι μας επισκέφθηκαν για να παρακολουθήσουν τον τελικό του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, το Australian Open, αναμεσα στους FEDERER-NADAL.

Μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί του εσωτερικού μας, όπου για την Division 1 ο Ν. ΤΖΙΝΗΣ επικράτησε του Ν. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ με 64/75.

Για την Division 2 ο Π. ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ κέρδισε τον Κ. ΑΣΗΜΑΚΟ με 75/16/76(5) σε έναν αγώνα που κράτησε 2 και πλέον ώρες.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 31 αθλητές μέλη του ομίλου μας και μη μέλη, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να βγει νέα προκήρυξη για το 2ο ATC Members Tour του 2017. Επίσης, θα ανακοινωθεί και η ανάλογη βαθμολογία με την οποία θα γίνουν οι κληρώσεις του επόμενου εσωτερικού.
Οι διοργανωτές θα ήθελαν να συγχαρούν τους νικητές και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το τουρνουά, καθώς και να ευχαριστήσουν για την πολύ καλή συνεργασία στον προγραμματισμό των αγώνων δεδομένων και των άσχημων καιρικών συνθηκών.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ