Γ. Γκιόλας : «Στόχος η ενίσχυση της αγοράς και του εμπορικού κόσμου»

- Advertisement -

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου , που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Άργος παραβρέθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.

- Advertisement -

Στην τοποθέτηση του , απαντώντας όμως και σε πολλά ερωτήματα από τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της περιφέρειας, ο κ. Γκιόλας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και να παράσχει χρήσιμες διευκρινίσεις σε θέματα που απασχολούν σήμερα εμπόρους και επαγγελματίες, αναφορικά με το ασφαλιστικό, φορολογικό, κόκκινα δάνεια κλπ.

Ο κ. Γκιόλας που συμμετείχε σε όλη την ( 4ωρη) διαδικασία τόνισε μεταξύ άλλων ότι παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία γίνονται πολλές και ποικίλες παρεμβάσεις από τα αρμόδια υπουργεία με στόχο την ενίσχυση της αγοράς, την ανακούφιση του εμπορικού κόσμου και , εν τέλει, την ανάπτυξη.

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ο τι έχουν γίνει σταδιακά βήματα για την αντιμετώπιση της ανεργίας, το ΕΣΠΑ θα βοηθήσει σημαντικά πολλές επιχειρήσεις, ο αναπτυξιακός νόμος θα συμβάλλει επίσης και πρόσθεσε ότι «θα ληφθούν σοβαρά υπ όψη προτάσεις που καταθέτουν τα συλλογικά όργανα των εμπόρων για ζητήματα όπως τα «κόκκινα» δάνεια ,ο ακατάσχετος λογαριασμός , η χρήση των POS στα καταστήματα κλπ «.

Επίσης έκανε γνωστό στα μέλη της Ομοσπονδίας ότι σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου δημιουργούνται Κέντρα Εξυπηρέτησης και στήριξης των δανειοληπτών.

 

 

 

- Advertisement -