Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Καλαμάτα για την εορτή της Υπαπαντής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Καλαμάτα για την εορτή της Υπαπαντής

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, η Καλαμάτα πανηγύρισε την Υπαπαντή του Χριστού και απέδωσε τιμή στην πολιούχο της, Παναγία Υπαπαντή. Στις λατρευτικές εκδηλώσεις μετέσχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος και χιλιάδες προσκυνητών, που αψήφησαν τον απειλητικό για βροχή καιρό.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας παρέθεσε γεύμα προς τιμήν της Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου μετά το πέρας της λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος προσέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα γλυπτό που αναπαριστά το κάστρο της Καλαμάτας, το οποίο φιλοτέχνησε ο Διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, Παναγιώτης Λαμπρινίδης.

Μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων για την πολιούχο της Καλαμάτας, Παναγία Υπαπαντή, καθώς και του γεύματος που δόθηκε προς τιμήν του από το Δήμαρχο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Βλασία, επισκέφθηκε το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος με τη σύζυγό του, αιρετούς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ