Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΠΙΔΑΥΡΟΣΠρόσκληση για την κοπή της πίτας του Κέντρου Υγείας Λυγουριού το Σάββατο...

Πρόσκληση για την κοπή της πίτας του Κέντρου Υγείας Λυγουριού το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Αποφασίσαμε να οργανώσουμε μία εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Κ.Υ.Λυγουριού, το Σάββατο 11Φεβρουαρίου 2017 στις 8:30 το βράδυ στο εστιατόριο ΄΄ΒΑΓΙΑΣ΄΄.

Είναι μια εκδήλωση που δεν αφορά μόνο το προσωπικό του Κ.Υ.Λυγουριού.

Κυρίως είναι μια εκδήλωση που αφορά και απευθύνεται στην τοπική κοινωνία που οφείλει και δικαιούται όχι μόνο να μας ελέγχει και να μας αξιολογεί αλλά ταυτόχρονα και έμπρακτα να στηρίζει τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Να μην ξεχνάμε ότι το Κ.Υ.Λ. είναι μια σημαντική ΄΄προίκα΄΄ για τον τόπο μας. Μια ασπίδα προστασίας, ένα δίχτυ ασφαλείας για τα επείγοντα περιστατικά αλλά και ένας καθημερινός σύμμαχος στα προβλήματα υγείας των ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής

Θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας.

Το Κ.Υ.Λ. δεν περιφέρει δίσκο επαιτείας αλλά απευθύνει πρόσκληση αξιοπρέπειας και προς τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης της περιοχής να σταθούν ΔΙΠΛΑ στο Κέντρο Υγείας.

Η δέσμευση και η φιλοδοξία μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών με επαγγελματική επάρκεια, ευσυνειδησία και αίσθηση του καθήκοντος, είναι δεδομένη.

Σας καλώ έχοντας πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών της εποχής, να βάλετε ψηλά στις προτεραιότητες και τις επιλογές θετικών δράσεων το Κέντρο Υγείας.

Πάντα στη διάθεσή σας να συζητήσουμε για τις δυνατότητες και τους τρόπους συνεισφοράς
Με εκτίμηση
Ο Επ/κά και Δ/κά Υπεύθυνος
Βασίλειος Κόκκας

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ