Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑνδριανός : Να καλυφθούν άμεσα τα κενά στα νηπιαγωγεία Αγίου Προκοπίου, Αγριλίτσας,...

Ανδριανός : Να καλυφθούν άμεσα τα κενά στα νηπιαγωγεία Αγίου Προκοπίου, Αγριλίτσας, 2ο Πορτοχελίου και ολοήμερο Δρεπάνου

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου με θέμα την ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών στα νηπιαγωγεία Αγίου Προκοπίου, Αγριλίτσας, 2ο Πορτοχελίου και ολοήμερο Δρεπάνου Αργολίδας.
Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Με την παρούσα Ερώτηση υπογραμμίζω την επιτακτική ανάγκη κάλυψης των κενών στα νηπιαγωγεία Αγίου Προκοπίου, Αγριλίτσας, 2ο Πορτοχελίου και ολοήμερο Δρεπάνου που επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία τους, ενώ ήδη βρισκόμαστε στη μέση της σχολικής περιόδου.

Επισημαίνεται ότι παρά τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αργολίδας τα κενά δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν.

Δεδομένης της μεγάλης σημασίας του ζητήματος,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Με ποιες άμεσες ενέργειες θα καλυφθούν τα κενά στα νηπιαγωγεία Αγίου Προκοπίου, Αγριλίτσας, 2ο Πορτοχελίου και ολοήμερο Δρεπάνου Αργολίδας”.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ