Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕπεισοδιακός αγώνας στη Προσύμνη: ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-1

Επεισοδιακός αγώνας στη Προσύμνη: ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-1


Επεισοδιακός αγώνας στην Προσύμνη, όπου η Θύελλα Λιμνών υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Αστέρα Δρεπανιακό που τελείωσε με 9 παικτες με 1-0.

Φοβερά παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από τον διαιτητή αρχικά για τις αποφάσεις του και για την συμπεριφορά των παικτών της Θύελλας αλλά και κάποιων οπαδών τους απο την εξέδρα.

Ο Αστέρας ήταν πολύ ανώτερος, είχε πολλές ευκαιρίες και με 10 παίκτες το μεγαλύτερο διάστημα, ενώ το σκορ έμεινε χαμηλά μόνο εξ αιτίας της παρουσίας του Καζά, που είχε κατεβάσει κυριολεκτικά ρολά… Η Θύελλα που θέλει βαθμούς, επιστράτευσε σκληρότητα σε αρκετές στιγμές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, όπως αποδείχθηκε.

Στο 21′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Π.Μανδύλης για διαμαρτυρία σε μια φάση που δέχθηκε αγκωνιά αρχικά από αντίπαλο…

Στο 30′ από κάθετη μπαλιά του Μανιάτη ο Σπ.Μανδύλης βγήκε τετατέτ κι έκανε το 0-1.

Στο 83′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κι ο Κοκορομύτης για διαμαρτυρία.

Κι ενώ η Θύελλα μπορεί να επικαλεστεί μόνο μια ευκαιρία σε φάουλ του Γ.Παπαϊωάννου στο δοκάρι, ο Αστέρας είχε σωρεία ευκαιριών:
από φάουλ των Μανιάτη και Κοκορομύτη, πλασέ στη γωνία του Σαρρή, σουτ των Σπ.Μανδύλη, Σαρρή, Διαμαντή, Μανιάτη.

Ζήτησε επίσης πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο στον Διαμαντή και στο 91’΄στον Σπ.Μανδύλη που είχε περάσει δυο αμυντικούς.

Τέλος με την λήξη του αγώνα έγινε σύρραξη στον πάγκο του Αστέρα όταν παίκτες της Θύελλας κινήθηκαν προς τα εκεί , με στόχο τον Μανιάτη- σύμφωνα με τις πληροφορίες… και έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά του προπονητή των φιλοξενουμένων Χρήστου Βουρνάζου. Πάντως ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτα για τα περισταστικό στο φύλλο αγώνα!!!

ΘΥΕΛΛΑ (Φ.Αναγνωστόπουλος): Καζάς, Β.Κατεμής, Αργύρης, Π.Κατεμής, Ζώγαλης (61′ Ζέρβας)- Παπαϊωάννου Π. (60′ Μπαστούνης), Γ.Παπαϊωάννου (88′ Καρούνης), Μελέτης, Ντρέτσα, Μπαστούνης- Βλάχος.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χ.Βουρνάζος): Χουρμούζης, Ατζαμίδης, Σέρφας, Ρεβίθης, Γκιαούρης, Διαμαντής, Σπ.Μανδύλης, Κοκορομύτης, Π.Μανδύλης, Μανιάτης (92′ Δωρής), Σαρρής (90′ Κράλεφ).

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ