Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ«Ο αστυνομικός δίπλα στον πολίτη» στόχος του νέου γενικού περιφερειακός διευθυντής Πελοποννήσου...

«Ο αστυνομικός δίπλα στον πολίτη» στόχος του νέου γενικού περιφερειακός διευθυντής Πελοποννήσου Δ. Τριγώνη

«Ο Ελληνας αστυνομικός έχει την ιερά υποχρέωση να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη και να τον υπηρετεί, και αυτό θα πράξουμε». Με τα λόγια αυτά ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, υποστράτηγος Δημήτρης Τριγώνης,ο οποίος κατάγεται από την Αργολίδα, έδωσε το προσωπικό του στίγμα για το τι ο ίδιος θα επιδιώξει από τους διευθυντές Αστυνομίας και το αστυνομικό προσωπικό.

Ο υποστράτηγος έκανε χθες μια πρώτη γνωριμία με τους συντάκτες του αστυνομικού ρεπορτάζ, στο γραφείο του στην Τρίπολη. Ερωτώμενος για τους στόχους του, απάντησε ότι θα προηγηθεί μια πρώτη συνεργασία με τους διευθυντές Αστυνομίας των νομών, θα τεθούν στο τραπέζι τα κατά τόπους προβλήματα και ανάλογα θα χαραχθεί ο σχεδιασμός για κάθε νομό. Με την ευκαιρία αυτή δε, ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής διαβεβαίωσε ότι «μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του, διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας, αλλά και με το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού, θα δώσουμε καθημερινά τον αγώνα για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση κάθε μορφής εγκληματικότητας». Αλλωστε, στην Πελοπόννησο το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό της μικροεγκληματικότητας – μια μορφή παραβατικότητας που ο υποστράτηγος πιστεύει ότι θα αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά και με την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών, η οποία εκτιμά πως θα ξεκινήσει στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Ο κ. Τριγώνης. δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Πολιτεία που τον τίμησε με την προαγωγή του στο βαθμό του υποστράτηγου και να του αναθέσει τη συγκεκριμένη θέση. Τόνισε επίσης την ανάγκη για πιο ορατή και αποτελεσματική αστυνόμευση, αλλά και την υποχρέωση της Αστυνομίας να στέκεται δίπλα στον πολίτη – «ιδιαίτερα υπό τη δύσκολη σημερινή συγκυρία που βρίσκεται η πατρίδα μας».

 

 

https://www.eleftheriaonline.gr

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ