Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑ”Μαγική” μάσκα μαλλιών για επανόρθωση και όχι μόνο…

”Μαγική” μάσκα μαλλιών για επανόρθωση και όχι μόνο…

Όλες χρησιμοποιούμε μάσκα μαλλιών… Έχουμε βρει την ιδανική όμως;

Έχουμε την τάση να τυραννάμε τα μαλλάκια μας με βαφές μαλλιών, περμανάντ, μασιά μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες… Όλα αυτά όμως όπως ήδη γνωρίζουμε καταστρέφουν την τρίχα και την αφυδατώνουν.

Μην ξεχνάτε πως τα αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά δεν μακραίνουν γρήγορα ενώ οι βαφές μαλλιών ξεθωριάζουν αμέσως. Σας έχουμε την πραγματικά μαγική μάσκα μαλλιών αφού όχι μόνο θα ενυδατώσει τα μαλλιά σας αλλά θα βγάζετε σταδιακά νέα και υγιή μαλλιά και φύτρες.

Θα χρειαστείτε: Γάλα, μέλι και λάδι σε ίσες ποσότητες. Η ποσότητα που θα φτιάξετε εξαρτάται από το μάκρος των μαλλιών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο ή ακόμα καλύτερα δαφνέλαιο που θα το βρείτε στο φαρμακείο και είναι ιδανικό για τα μαλλιά. Εάν έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά να ξέρετε πως το δαφνέλαιο έχει την τάση σκουραίνει αρκετά την τρίχα,οπότε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο αν είστε ξανθιά!

Πως θα το κάνετε: Ζεσταίνετε τα υλικά σε χαμηλή θερμοκρασία ίσα ίσα να γίνουν χλιαρά και να μην καείτε. Εφαρμόζετε τη μάσκα μαλλιών σας ξεκινώντας από τις ρίζες, κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Καλύπτεται τα μαλλάκια σας με ένα σκουφάκι μπάνιου για τουλάχιστον μία ώρα. Αν μπορείτε και παραπάνω τόσο το καλύτερο. Μετά λούζεστε κανονικά.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μάσκα μαλλιών τακτικά θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στα μαλλιά σας. Δυναμώνει τα βαμμένα ή και αφυδατωμένα μαλλιά ενώ χαρίζει λάμψη και δύναμη που με τις εργασίες που κάνουμε κάθε μέρα έχει χαθεί! Είναι τόσο οικονομική σε σχέση με τις μάσκες του εμπορίου αφού γίνεται με υλικά που έχουμε σπίτι μας, αλλά κυρίως είναι πανεύκολη και αποτελεσματική.

 

 

ediva.gr

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ