Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΠΙΔΑΥΡΟΣΑνδριανός: Θετικό βήμα η υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου επέκτασης του Αναβάλου...

Ανδριανός: Θετικό βήμα η υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου επέκτασης του Αναβάλου στην Επίδαυρο. Να προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση του έργου στην Ερμιονίδα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η, έστω και με σημαντική καθυστέρηση όπως επισημαίνω στην πρόσφατη 2789/23-1- 2017 Ερώτησή μου, υπογραφή της σύμβασης εκτέλεσης του έργου επέκτασης του Αναβάλου σε Ασκληπιείο και Επίδαυρο είναι ένα αναγκαίο θετικό βήμα στην πορεία υλοποίησης αυτού του έργου πνοής για την Αργολίδα που σχεδιάσαμε και δρομολογήσαμε από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας με τον τότε Νομάρχη Βασίλη Σωτηρόπουλο.

Πλέον πρέπει χωρίς καθυστέρηση να προχωρήσουν οι εργασίες ώστε το έργο να αποδοθεί έτοιμο προς χρήση προς τους αγρότες της περιοχής. Αντίστοιχα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία για τη δημοπράτηση του έργου επέκτασης στην Ερμιονίδα, αφού εδώ και δύο πλέον έτη είναι έτοιμα τα τεύχη δημοπράτησης και βεβαίως πρέπει τάχιστα να ολοκληρωθεί το έργο σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέα.

Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσω να παρακολουθώ κάθε βήμα της πορείας των έργων αυτών ώστε να αποφευχθούν νέες καθυστερήσεις και να πιέζω προς την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού αναπτυξιακού έργου για τον τόπο μας”

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ