Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑΗ χορωδία ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ στο φεστιβάλ «ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017»

Η χορωδία ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ στο φεστιβάλ «ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017»

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 η Χορωδία του Δήμου Λουτρακίου οργάνωσε Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, αφιερωμένο στη θρυλική χορωδία του Κόκκινου Στρατού-θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στις 25 Δεκεμβρίου 2016.

Καλεσμένες χορωδίες: Χορωδία ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ, Χορωδία Δήμου Μεγαρέων, Χορωδία Σωματείου «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ». Οι χορωδίες με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο χάρισαν όμορφες στιγμές στο κοινό. Η χορωδία ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ με μαέστρο τον κ. Γιάννη Κόντη, στο πιάνο την κ. Αναστασία Σταματοπούλου και στο μπουζούκι τον κ. Άρη Μιχαλόπουλο δέχτηκε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού και πολλά επαινετικά λόγια.

Είναι γεγονός ότι οι χορωδιακές συναντήσεις αποτελούν θεσμό για κάθε Δήμο, συμβάλλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου και ζεσταίνουν τις καρδιές όλων μας, γιατί η μουσική είναι παιδεία, καλλιέργεια, είναι ψυχαγωγία απαραίτητη στην ανθρώπινη ψυχή, τροφή για το νου, χαρά για το σώμα.

Ακολούθησε δείπνος – προσφορά των μελών της Χορωδίας Λουτρακίου, γνωριμία με τα μέλη άλλων χορωδιών, ανταλλαγή απόψεων και προσκλήσεων. Η Χορωδία μας ετοιμάζεται με νέο ρεπερτόριο για το δικό της φεστιβάλ και για να ανταποκριθεί άμεσα σε δυο προσκλήσεις άλλων χορωδιών.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ