ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ

Η εταιρεία Αργολικοί Κήποι ξεκίνησε την λειτουργία της σε υπερσύγχρονο συσκευαστήριο στην Αγία Τριάδα

Στα πλαίσια ενημέρωσης σας , είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη δραστηριοτήτων της εταιρείας μας ΑΡΓΟΛΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ Α.Ε. (The Orange Packing ).
Η Αργολικοί Κήποι , θυγατρική της εταιρείας Λακωνικοί Κήποι Α.Ε. , συνεχίζουν την παράδοση του συνθήματος μας <<Ελάτε να ενώσουμε τους κήπους μας >> και από αρχές Νοεμβρίου 2016 ξεκίνησαν την δραστηριότητα τους στο υπερσύγχρονο συσκευαστήριο στην θέση Αγία Τριάδα Ναυπλίου στην Αργολίδα .Ο σκοπός ίδρυσης της εταιρείας είναι η καθετοποίηση συγκομιδής , επεξεργασίας , τυποποίηση και εμπορίας εσπεριδοειδών , δίνοντας στους παραγωγούς υπεραξία στην παραγωγή του . Θεωρούμε μέσω της εταιρείας που συμμετέχουν οι μέτοχοι – παραγωγοί ότι πλέον έχουν το δικό τους συσκευαστήριο .

Η στέγαση της εταιρείας μας είναι σε χώρο 5000 τ.μ. στην περιοχή της Αγίας Τριάδος , Αργολίδος . Οι γραμμές παραγωγής αποτελείται από το ποιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό με δυνατότητα παραγωγής 200 τόνους ημερησίως . Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους στο χώρο των εσπεριδοειδών εργαζόμενους .

Διατηρούμε όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και μέσω του ιδιόκτητου στόλου οχημάτων και του ελέγχου συγκομιδής των καρπών μέσω του συστήματος G.P.S. γνωρίζουμε πότε κόβονται οι καρποί , σε ποιο στάδιο μεταφοράς είναι καθώς και σε ποιο στάδιο επεξεργασίας τους.

Έχουμε ήδη καταφέρει να εξαλείψουμε τα πολλαπλά στάδια εμπορίας των καρπών ( συνεργεία περισυλλογής , έμπορος , μεσάζων κ.ο.κ. ) έτσι ώστε να απολαμβάνουν οι μέτοχοι παραγωγή μας αυτό το κέρδος ( και σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία Λακωνικοί Κήποι Α.Ε. οι καρποί που είναι ακατάλληλοι προς εμπορία προωθούνται προς χυμοποίηση ) .

Τα στάδια παραγωγής παραλαβή – ζύγιση – πλύσιμο- διαλογή – στέγνωμα – κέρωμα – διαχωρισμός κατά μέγεθος – συσκευασία – παλετοποίηση είναι συνοπτικά τα στάδια παραγωγής .
Αυτή την στιγμή διατίθενται τα προϊόντα σε συσκευασίες των 10kg – 15kg – 20 kg σε γραμμικό ή χύμα . Και σύντομα με καινοτόμες νέες συσκευασίες .

Θεωρούμε ότι οι απαιτήσεις των μετόχων – παραγωγών μας έχουν πλέον να υλοποιούνται . Η Λακωνικοί Κήποι στους χυμούς , η Αργολικοί Κήποι στην εμπορία νωπού και σε λίγο κοντά σας με νέα σχήματα – νέα προϊόντα – νέες επενδύσεις . Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά .

 

 

 

 

 

Argonafplia.gr (HI)

Πρόσφατα

Μαγειρίτσα η παραδοσιακή πασχαλινή σούπα στην κλασική εκδοχή της

Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια (γύρω στο 1 κιλό ή λίγο περισσότερο), καθαρισμένη ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο…

5 ώρες πριν

Τελέστηκε η Αποκαθήλωση του Κυρίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας στον ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους

Πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και στον Ιερό Ναό Αγίου  Πέτρου Άργους τελέστηκε η τελετή  της…

5 ώρες πριν

Μεγάλη Παρασκευή : Η κορύφωση του Θείου Δράματος

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας,…

6 ώρες πριν

Άργος: Διακοπή υδροδότησης σήμερα 3 Μαΐου

Διακοπή υδροδότησης για σήμερα 3 Μαΐου 2024 ανακοίνωσε η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. Δείτε την ανακοίνωση: Σας ενημερώνουμε…

6 ώρες πριν

Ετοιμάζουν να κάψουν τον Βαραββά στην Νέα Κίο Άργους

Ένα έθιμο που έρχεται από την Κίο της Μικράς Ασίας αναβιώνει κάθε χρόνο Μεγάλη Παρασκευή…

8 ώρες πριν

Όχι άλλα σκυλιά χαμένα φέτος μετά την ανάσταση! Ασφαλίζουμε όλοι τα σκυλιά μας μέσα στα σπίτια μας!

Φέτος προσπαθούμε να μην χαθεί ούτε ένα σκυλί από τον θόρυβο και τον κρότο των βεγγαλικών μετά…

9 ώρες πριν