Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟ Γραμματικόπουλος ζήτησε να ανακληθεί η φερόμενη ως έχουσα άμεση σχέση με...

Ο Γραμματικόπουλος ζήτησε να ανακληθεί η φερόμενη ως έχουσα άμεση σχέση με τον Σώρρα απόφαση του Δημοτ.Συμβουλίου αλλά ο Κωστούρος αρνήθηκε

Την ανάκληση της προ τριετίας απόφασης του δημοτικού συμβουλίου με την οποία ενεπλάκη ο Δήμος Ναυπλιέων με τον Αρτέμη Σώρρα, ζήτησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Χρήστος Γραμματικόπουλος.

Η πρόταση αν και υποστηρίχθηκε από το σύνολο της αντιπολίτευσης συνάντησε την άρνηση του κ. Κωστούρου, μιά άρνηση η οποία και εξεφράσθη δια της αρνητικής ψήφου της πλειοψηφίας.

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είπε μεταξύ άλλων: “Προσπάθησα να βοηθήσω προκειμένου να απεμπλακεί ο Δήμος Ναυπλιέων από την γνωστή υπόθεση Σώρρα, ζητώντας να ανακληθεί η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία εξέθετε τόσο το Δήμο όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Εξήγησα ότι ο Δήμος μας, οφείλει να βγει από το “κάδρο” ενός θέματος με το οποίο ασχολείται πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη. Αυτό επιτάσσει η λογική και το δημοτικό συμφέρον. Δυστυχώς ο κ. Δήμαρχος δια της πλειοψηφίας απέρριψε την πρόταση μου. Μία πρόταση η οποία όχι μόνο δεν έριχνε λάδι στην φωτιά αλλά αντιθέτως την έσβηνε.”

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ