Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΗ νέα κολεξιόν της Vivienne Westwood στην Ύδρα με την Pamela Anderson

Η νέα κολεξιόν της Vivienne Westwood στην Ύδρα με την Pamela Anderson

Πριν λίγους μήνες είχαμε δεί τα πρώτα sneak peeks από την φωτογράφιση που έγινε στην Ύδρα για λογαριασμό της Spring/Summer 2017 καμπάνιας της Vivienne Westwood.

Το γεγονός τράβηξε φυσικά την προσοχή των media, αφού εκτός του ότι μια από τις πιο αγαπημένες Βρετανίδες designers επέλεξε τις ομορφιές της Ελλάδας για φόντο στο lookbook της, είχε και σαν βασικό πρόσωπο την εκρηκτική Pamela Anderson. Μια συνεργασία που ναι μεν μας ξάφνιασε αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο edgy που μάλλον ήταν η σωστή επιλογή.

Το team ολοκληρώθηκε με τον καταξιωμένο φωτογράφο Juergen Teller πίσω από τον φακό αλλά και την Ελληνίδα make up artist Apollonia Bee η οποία ανέλαβε το μακιγιάζ.

Σύμφωνα με τα λόγια του Andreas Kronthaler, ο οποίος είναι το ½ στο σχεδιαστικό κομμάτι του brand, η συλλογή για την επερχόμενη σεζόν είναι εμπνευσμένη από την Μεσόγειο.

«Περνάω πολύ χρόνο στην Ιταλία αφού εκεί φτιάχνονται τα περισσότερα ρούχα. Αγαπώ τη θάλασσα και το να είμαι κοντά σε αυτή και έτσι σκέφτηκα ότι ήθελα να αφιερώσω εκεί την καλοκαιρινή συλλογή, σαν φόρο τιμής στο μέρος και τους ανθρώπους. Την ονομάσαμε ‘Europa’. Αγαπώ τα πάντα σχετικά με αυτή τη μεγάλη θάλασσα. Έχει ομοιότητες το να είσαι στην Ιταλία ή την Ελλάδα, στην Ισπανία ή την Γαλλία – ξαφνικά βρίσκεσαι μπροστά σε αυτό το απέραντο μπλε και αλλάζει η διάθεση και ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα».

 

 

http://jenny.gr/

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ