Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας καταγγέλλει τους "τραμπούκους χρυσαυγίτες"

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας καταγγέλλει τους “τραμπούκους χρυσαυγίτες”

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση της Χρυσής Αυγής, στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα, το οποίο προορίζεται να φοιτήσουν προσφυγόπουλα, με επικεφαλής το γνωστό υπόδικο για εγκλήματα, Γ. Λαγό.

Με υποτιθέμενο ενδιαφέρον για τη «υγεία» των παιδιών, ο υπόδικος με τους μπράβους του, μπούκαρε στο σχολείο, ξυλοκοπώντας, προπηλακίζοντας, απειλώντας και βρίζοντας εκπαιδευτικούς και γονείς. Όλα αυτά, σε ώρα λειτουργίας του σχολείου, με την ανοχή της Αστυνομίας και τη περίοδο που εξελίσσεται η δίκη των φασιστοειδών για τη δολοφονία Φύσσα και τη δολοφονική επίθεση σε μέλη των σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.

Αυτές οι θρασύτατες επιθέσεις επιβεβαιώνουν το ρόλο τους, ως τσιράκια του συστήματος. Τα φασιστοειδή αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Είναι υπηρέτες των αφεντικών, εχθροί των εργατών και του λαού. Εχθροί όποιου αγωνίζεται!

Απομονώστε τους φασίστες! Να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συλλόγους Γονέων, τα λαϊκά στρώματα, να καταδικάσουν την επίθεση και να απομονώσουν τη δράση των διάφορων φασιστοειδών που υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το αστικό πολιτικό σύστημα.

Καλούμε τους εργαζόμενους-γονείς, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, να αντιτάξουν τη δική τους αλληλεγγύη απέναντι στους πρόσφυγες.

Να παλέψουν μαζί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και να διεκδικήσουν ανοικτά κέντρα φιλοξενίας, με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, με ευθύνη από το κράτος, όλη την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα που χρειάζονται τόσο τα Ελληνόπουλα όσο και τα προσφυγόπουλα.

Να δυναμώσουν την κοινή πάλη τους ενάντια στους πολέμους που σπέρνουν το θάνατο και την προσφυγιά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ