Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΕγκατέλειψαν τρία αγγελούδια και τα βρήκαν αγκαλιασμένα στο δρόμο!

Εγκατέλειψαν τρία αγγελούδια και τα βρήκαν αγκαλιασμένα στο δρόμο!

Δύο νήπια και ένα μωρό εντοπίστηκαν τη Δευτέρα εγκαταλειμμένα, χωρίς τη συνοδεία κάποιου γονέα στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Κροκίδας, Διευθυντής της παδιατρικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, όπου και μετέφεραν τα παιδιά μόλις τα εντόπισαν, μίλησε για το περιστατικό και την κατάσταση των τριών μικρών κοριτσιών τα οποία αξίζει να αναφέρουμε, δεν έχει αναζητήσει κανείς, εδώ και 48 ώρες.

Το μεγαλύτερο παιδί είναι σχεδόν 4 ετών. Εντοπίστηκε να κρατάει στην αγκαλιά του το πιο μικρό – επί της ουσίας βρέφος.

Η καταγωγή τους δεν έχει ξεκαθαριστεί ωστόσο εκτιμάται πως προέρχονται από οικογένεια Ρομα ή είναι αλλοδαπά. Στο νοσοκομείο, σύμφωνα και με τον κ. Κροκιδά, τους μιλούν -κυρίως στο μεγαλύτερο που είναι περίπου 4 χρονών- αλλά δεν ανταποκρίνονται, σαν να μην καταλαβαίνουν τη γλώσσα.

Tα τρία παιδάκια είδαν εγκαταλελειμένα στον δρόμο περαστικοί από το σημείο. Μάλιστα στο σημείο εκλήθη και η αστυνομία. Πρόκειται για τρια κοριτσάκια τα οποία πολύ νωρίς γνώρισαν την “κακουχία της ζωής”. Είναι ηλικίας περίπου 4 ετών, 5 μηνών και 1,5 ετών.

Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ενώ επι τόπου κλήθηκαν και στελέχη του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου Πατρών. Το θετικό είναι πως τα παιδιά δεν έχουν στο σώμα τους κάποια σημάδια κακοποίησης και είναι σε καλή κατάσταση.

Πηγή: thebest.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ