Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνελήφθη 32χρονος για απόπειρα ληστείας σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού στην Αργολίδα

Συνελήφθη 32χρονος για απόπειρα ληστείας σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (16.1.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 32χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ληστείας σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, προέκυψε ότι ο 32χρονος, χθες (16.1.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, μπήκε σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και με τη χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 32χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας και συνελήφθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ