Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔυναμικά ξεκίνησαν τη χρονιά Καρκαλάτου και Σ.Δ.Υ. Αργολίδας στον Άγιο Κοσμά

Δυναμικά ξεκίνησαν τη χρονιά Καρκαλάτου και Σ.Δ.Υ. Αργολίδας στον Άγιο Κοσμά

Δυνατά ξεκίνησαν το 2017 οι αθλήτριες στίβου του Σ.Δ.Υ Αργολίδας που ξεχώρισαν στην πρώτη προπονητική ημερίδα όλων των κατηγοριών που διεξήχθη το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν αρκετοί – για τα δεδομένα της εποχής – αθλητές και αθλήτριες, που είχαν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Η Ελπίδα Καρκαλάτου ήταν η νικήτρια στα 150μ. γυναικών με χρόνο 18.37, ενώ η 23χρονη αθλήτρια του Γιώργου Καραπάνου ήρθε δεύτερη στα 60μ. με 7.81, με την Μαρία Κουμπούνη να έρχεται πρώτη σε όλες τις σειρές με 7.80.

Εκτός της Καρκαλάτου όμως έλαμψαν και οι δύο μικρότερες αθλήτριες του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας που συμμετείχαν στην κατηγορία των νεανίδων.

Την πρωτιά πήρε και η Βασιλική Γιαγού στα 150μ. νεανίδων με χρόνο 19.27 δευτερόλεπτα, ενώ πέτυχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε όλες τις σειρές στα 60μ. νεανίδων, με 8.06 δευτερόλεπτα.

Τέλος, η Φιορίνα Καραπάνου πέτυχε την καλύτερη επίδοση και με διαφορά στη σφαιροβολία νεανίδων, ρίχνοντας τη σφαίρα στα 10 μέτρα και 53 εκατοστά.

Αυτό ήταν το πρώτο δυνατό τεστ για τον αργολικό σύλλογο που έδειξε έτοιμος για τα μεγαλύτερα μίτινγκ της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε.

Επιμέλεια: Μάνος Παπαδάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ