Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΣυνελήφθη στο καρτέρι μπεκάτσας χωρίς άδεια θήρας

Συνελήφθη στο καρτέρι μπεκάτσας χωρίς άδεια θήρας

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Κομνηνός Αντώνιος, Αρναουτόπουλος Γεώργιος, Νέγρης Δημήτριος και Σταμάτης Παναγιώτης με περιοχές ευθύνης εκείνες των Κυνηγετικών Συλλόγων Κορίνθου, Λουτρακίου, Κιάτου και Τενέας αντίστοιχα, αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες για παράνομη άσκηση θήρας της μπεκάτσας στο καρτέρι μετέβηκαν στην περιοχή Περιγιάλι Κορινθίας.

Μισή ώρα μετά την δύση του ηλίου ακούστηκε ντουφεκιά σε χωράφια και αμέσως οι Θηροφύλακες κινήθηκαν προς το σημείο όπου εντόπισαν σε χωράφια ένα άτομο δίπλα στο αυτοκίνητό του με το κυνηγετικό του όπλο εκτός θήκης. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν κατείχε άδεια θήρας θεωρημένη για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο.

Συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη θήρα μισή μετά την δύση του ηλίου της μπεκάτσας στο καρτέρι, για άσκηση θήρας άνευ της προβλεπόμενης άδειας, αλλά και για απείθεια, καθώς επίσης κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και τα φυσίγγια, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ