Δήμαρχε ΚΩΣΤΟΥΡΟ ψυχραιμία και γερό στομάχι – Μάθε να ακούς και όσα δεν σου αρέσουν… Η απάντηση του Μιχάλη Καζά

- Advertisement -

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες τα όσα λέγει και πράττει ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα γύρω από τις καταγγελίες που υπάρχουν για εμπλοκή του εμμέσως στην υπόθεση Σώρρα, αλλά και τα όσα άλλα του έχουν χρεωθεί κύρια από το Argonafplia.gr.

- Advertisement -

Αποκορύφωμα των πράξεων του δημάρχου είναι η ανακοίνωση του ότι καταθέτει μήνυση κατά του Argonafplia.gr και του Argospress.blogspot.gr. Είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Αλλά γεννώνται κάποια ερωτήματα εκ του γεγονότος ότι κλείνει την ανακοίνωση του με την έκφραση “Σύντομα αυτοί που βρίσκονται πίσω από τα δημοσιεύματα, θα αποκαλυφθούν και θα δημοσιοποιηθούν”.

Κύριε Κωστούρο το Argonafplia.gr δεν είναι ανώνυμο και άγνωστο ούτε στο ευρύ κοινό, ούτε και σε σένα προσωπικά. Έχει ΑΦΜ, διεύθυνση, υπευθύνους με ταυτότητα. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και γνωρίζεις τα στοιχεία μας και τα τηλέφωνα μας, αφού τα χρησιμοποιείς και εσύ προσωπικά αρκετά τακτικά. Πέραν τούτου τα άρθρα μου έχουν πάντα υπογραφή και πάντα περιμένω τα όποια σχόλια και απαντήσεις από οιονδήποτε συμφωνεί ή διαφωνεί με τις απόψεις μου. Όσο για τα σχετικά με το ποιοι είναι δημοσιογράφοι κλπ… και την απαξίωση μας, σε προκαλούμε, να συγκρίνουμε τα βιογραφικά μας σημειώματα με τα δικά σου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση. Υπήρξε ένα δημοσίευμα του Argos press που προκάλεσε Πανελλήνιο ενδιαφέρον αποκαλύπτοντας έγγραφα του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων και επικαλούμενο σχέση του δημάρχου Ναυπλιέων με τον Σώρρα. Το επίμαχο άρθρο έκανε μάλιστα ένα συσχετισμό με ανάλογες υποθέσεις του δήμου Πάρου και Τροιζηνίας.

Το Πανελλήνιο ενδιαφέρον είχε σαν συνέπεια οι μεγαλύτερες ειδησεογραφικές σελίδες της Ελλάδας να αναδημοσιεύουν το άρθρο του Argos press και τηλεοπτικά κανάλια να ασχολούνται με το θέμα (Ευαγγελάτος). Έτσι το Argonafplia.gr μετά από όλα αυτά, ανάρτησε άρθρο με τίτλο, “Γελάει απόψε η Ελλάδα με τις αποκαλύψεις για τη σχέση δημάρχου ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ και ΣΩΡΡΑ – Να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων”, το οποίο και δεν άρεσε του κ. Κωστούρου.

Tο άρθρο αυτό και μετά την διαπίστωση του τι είχε συμβεί μέχρι εκείνη την στιγμή και το πόσο μεγάλος ήταν ο Πανελλαδικός αρνητικός θόρυβος για τον δήμο έθετε ερωτήματα και ζητούσε: “Όλα αυτά τα ερωτήματα και πολλά ακόμη, είναι επείγον ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος άμεσα να απαντήσει σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων”.

Σας πείραξε κ. Κωστούρο να δώσετε εξηγήσεις σε ένα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το γιατί διασύρθηκε το όνομα της πόλης;;; Μάλλον ναι και αυτό δείχνει την ευαισθησία σας για την ενημέρωση του Συμβουλίου και των δημοτών.

Πάμε και λίγο στην ουσία της υπόθεσης Σώρρα. Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι είστε εξαρτώμενος από τον Σώρρα ή αν ο Σώρρας είναι καλός ή κακός. Είπαμε όμως ότι οι πράξεις σας και τα στοιχεία δείχνουν συνεργασία στην κατεύθυνση της Πανελλαδικής προσπάθειας του Σώρρα μέσω της οργάνωσης του να συνεργαστεί με μεγάλο μέρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αρνείστε κύριε Κωστούρο ότι συνεργαστήκατε προεκλογικά; Αν ναι… τότε γιατί δεν είπατε ότι δεν θέλετε να σας στηρίξει; Γιατί δεν είπατε στα στελέχη του Σώρρα στην Αργολίδα που σας στήριζαν και περιφέρονταν μαζεύοντας ψήφους ότι δεν τους θέλετε; Ότι δεν σας εξέφραζαν οι απόψεις τους; Ότι δεν θέλετε συνεργασία μαζί τους;

Απαντήστε μας χωρίς υπεκφυγές για τις σελίδες της ιστοσελίδας του Σώρρα που μας λένε τι και ποιους να ψηφίσουμε. Τι έχετε να πείτε κ. Κωστούρο; Απαντήστε ευθέως και όχι για το πόσο μεγάλο είναι το έργο που θέλετε να κάνετε στο μέλλον, όπως γράφατε στο τελευταίο κείμενο σας, αντί να αναφέρεστε στο τι έχετε ήδη κάνει, μετά από σχεδόν τρία χρόνια δήμαρχος. Συμφωνείτε με το πρόγραμμα της El-END και του Αρτέμη Σώρρα όπως αναφέρεται στην παρακάτω ανάρτηση, που σας πριμοδοτεί; 

Κύριε Κωστούρο, κάνετε μια προσπάθεια να είσθε πιο ψύχραιμος. Δεν μπορούμε μόνο να σας λιβανίζουμε, πρέπει να μάθετε να ακούτε και τα άσχημα, που δυστυχώς είναι πολλά. Μόνο λιβάνι θα έχετε μόνο από τις ιστοσελίδες που “συνεργάζεστε” και δεν κάνουν κριτική. Από το Αργοναυπλία θα ακούτε και τα καλά και τα κακά.

Θα τα ξαναπούμε το Σάββατο με ένα νέο σκάνδαλο σας.

Μιχάλης Καζάς

- Advertisement -