Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗ διαφήμιση της Apple που γυρίστηκε σε ελληνικό χωριό και έχει ενθουσιάσει...

Η διαφήμιση της Apple που γυρίστηκε σε ελληνικό χωριό και έχει ενθουσιάσει τα social media (βίντεο)

Ένα παραθαλάσσιο χωρίο της Ελλάδας ήταν το τέλειο σκηνικό για τη νέα διαφήμιση της Apple, που παρουσίασε το iPhone 7 Plus, αλλά και της ομορφιές της χώρας μας:

παραδοσιακοί τύποι ανθρώπων, όπως ο βοσκός, ο ψαράς, ο κουρέας αλλά και η καλοσυνάτη γιαγιά με το τσεμπέρι πρωταγωνιστούν στη διαφήμιση η οποία προμοτάρει το portrait mode του νέου τηλεφώνου της εταιρίας.

Στην πρώτη ελληνόφωνη διαφήμιση η Apple τονίζει τη λειτουργία των πορτρέτων στις νέες συσκευές που κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες και βάζει τους Έλληνες να φωτογραφηθούν στις καθημερινές τους ασχολίες στο χωριό.

Το σενάριο θέλει μια νεαρή κοπέλα να ταξιδεύει στο χωριό για να επισκεφθεί τη γιαγιά της, η οποία και μαγεύεται από την φωτογραφία που τη βγάζει η εγγονή της με το νέο i phone, με αποτέλεσμα να ποζάρει όλο το χωριό.

Η αισθητική είναι λίγο της δεκαετίας του ’70, η μουσική θυμίζει λίγο… yodeling αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας… Και το συμπέρασμα είναι ότι οι όμορφοι άνθρωποι αξίζουν μια καλή φωτογραφική μηχανή. Και πολλά περισσότερα, θα συμπληρώσουμε εμείς.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ