Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΜια δύσκολη νύχτα απόψε, χιονίζει και οι θερμοκρασίες αρκετά κάτω από το...

Μια δύσκολη νύχτα απόψε, χιονίζει και οι θερμοκρασίες αρκετά κάτω από το μηδέν

Μια δύσκολη νύχτα η αποψινή για πολύ κόσμο που δεν βρίσκεται στη ζεστασιά του σπιτιού του, ή που βρίσκεται στο σπίτι του αλλά δεν υπάρχει ζεστασιά.

Φίλοι από τις Λίμνες ξέμειναν στο Άργος. Τους κατευθύναμε στο ΚΑΠΗ, Τημένους 10. Όπως μας είπαν λίγες ώρες μετά. Όλα εκεί ήσαν ευχάριστα. Φαγητό, κρεβάτι και τηλεόραση.

Άλλοι πάλι αντιμετωπίζουν το κρύο και το χιόνι με άλλους τρόπους. Τα μηχανήματα των δήμων πάντως και της Περιφέρειας βρίσκονται σε ετοιμότητα. Το ίδιο και η Αστυνομική Διεύθυνση και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Χειμώνας είναι θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.

Χρόνια είχε πάντως να ρίξει τόσο χιόνι στα χαμηλά. Μέσα στις πόλεις, δίπλα από την θάλασσα. Τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές συνεχίζει να χιονίζει σε Άργος και Ναύπλιο. Η κυκλοφορία πολύ δύσκολη και μόνο με αλυσίδες. Οι γύρω επαρχιακές οδοί κλειστές. Οι εθνικές οδοί μόνο με αλυσίδες και όχι για τα φορτηγά άνω των δύο τόνων που για αυτά η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί.

Ίσως σε λίγο να κλείσει η κυκλοφορία και σε αυτές.

Στις φωτογραφίες της ανάρτησης η έξοδος του Άργους λίγο μετά την γέφυρα του Ξεριά λίγο μετά τα μεσάνυκτα. Καλό ξημέρωμα…

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ