Στο πλαίσιο της προώθησης της ιδέας παραγωγικής ανασυγκρότησης η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει ημερίδα για νέους παραγωγούς- μεταποιητές.
Η ημερίδα με τίτλο “ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ”
θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:00 -14:00 στην αίθουσα διαλέξεων της ΟΕΒΕΑ,
Καλαμάτας 113.
Η γεωργία ακριβείας
Οι ομάδες παραγωγών
Η βελτίωση της ποιότητας των προιόντων και των εξαγωγών τους
Σχήματα ποιότητας – πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων – καινοτόμα προϊόντα – ευκαιρίες και προκλήσεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Από το τραπέζι του Πάσχα δε λείπει ποτέ αρνάκι, κοκορέτσι, τσουρέκι, κουλουράκια και φυσικά κόκκινα…
Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια (γύρω στο 1 κιλό ή λίγο περισσότερο), καθαρισμένη ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο…
Πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους τελέστηκε η τελετή της…
Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας,…
Διακοπή υδροδότησης για σήμερα 3 Μαΐου 2024 ανακοίνωσε η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. Δείτε την ανακοίνωση: Σας ενημερώνουμε…
Ένα έθιμο που έρχεται από την Κίο της Μικράς Ασίας αναβιώνει κάθε χρόνο Μεγάλη Παρασκευή…