Κανονικά λειτούργησαν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ναυπλιέων

- Advertisement -

Κανονικά λειτούργησαν στο Δήμο Ναυπλιέων τα σχολεία της πρωτοβάθμιας, της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα νηπιαγωγεία και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί για όλους τους μαθητές.

- Advertisement -

Ο Δήμος Ναυπλιέων, με παρέμβαση του Δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου, κάλεσε εγκαίρως τους διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν στα διοικητικά του όρια να ελέγξουν την ορθή λειτουργία της θέρμανσης στα σχολικά κτίρια και να ενημερώσουν τον δήμο και τα αρμόδια όργανα (σχολικές επιτροπές) για τυχόν προβλήματα και βλάβες.
Στόχος της ενημέρωσης ήταν η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, ώστε να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα υπάρξουν όσο, το δυνατόν συντομότερο και να λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες κανονικά με ασφάλεια και ζέστη. Κλειστά παρέμειναν σήμερα μόνο τα σχολεία της δημοτικής Ενότητας Μιδέας.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα και ιδιαίτερη ευαισθησία την εύρυθμη και ευχάριστη λειτουργία των σχολείων ζήτησε απ όλους τους διευθυντές των σχολείων να θερμανθούν οι αίθουσες από την Κυριακή ,έτσι ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί να ξεκινήσουν μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα το νέο έτος.
Επίσης ο κ. Κωστούρος επισήμανε ότι σε κάθε καιρική αλλαγή και εξέλιξη θα πράξει οτιδήποτε απαιτηθεί για το καλό όλης της σχολικής κοινότητας.

 

- Advertisement -