Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΕξαφάνιση δύο ανηλίκων κοριτσιών – Μπορείτε να βοηθήσετε;

Εξαφάνιση δύο ανηλίκων κοριτσιών – Μπορείτε να βοηθήσετε;

Στις 5/1/2017, στις 19:30, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Νίκαιας, οι αδερφές Σεριμπάν – Ηλιάνα Κ., 14 ετών και Βερόνικα – Μαρία Κ., 17 ετών.

Η Σεριμπάν – Ηλιάνα έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι , μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

Η Βερόνικα – Μαρία έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, χακί μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση της Σεριμπάν – Ηλιάνας και της Βερόνικα – Μαρίας θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά
Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000
e mail: [email protected]

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ