Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤι λένε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση ΣΩΡΡΑ

Τι λένε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση ΣΩΡΡΑ

Μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση ΣΩΡΡΑ και τις αποκαλύψεις για διασυνδέσεις με δημάρχους και δήμους εξεδόθη ανακοίνωση από το κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που υπογράφει ο Γραμματέας κ. Γιάννης Μοίρας.

Το κείμενο της ανακοίνωσης αυτής αναφέρει:

Ο κ. Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ (ο αντί του προέδρου κ. Μητσοτάκη δηλαδή) με άρθρο του στην ιστοσελίδα Liberal παραδέχεται ότι πρόκειται για δική του μήνυση την οποία δεν εμφανίστηκε καν στο δικαστήριο να στηρίξει, βάσει της οποίας λήφθηκε αθωωτική απόφαση για το Σώρρα με τον τελευταίο να την κάνει σημαία της προπαγάνδας του.

Η ελληνική δικαιοσύνη βγάζει αποφάσεις ότι πράγματι ένας Σώρρας μπορεί να έχει 600 δις, 1 τρις ή άλλο ποσό, προερχόμενα από πώληση αρχαίας ελληνικής διαστημικής τεχνολογίας στους Αμερικανούς ή από ομόλογα κάποιας τράπεζας χαμένης κάπου στην Ιστορία και κάπου στην Ανατολή και ότι με αυτά τα χρήματα, μπορεί να πληρώνει από το εθνικό μας χρέος, μέχρι τα χρέη του κάθε νοικοκύρη.

Και ένας εκ των κορυφαίων και πλέον έγκυρων ανταποκριτών, ο κ. Ιγνατίου αναφέρει σε άρθρο στην προσωπική ιστοσελίδα του ότι ο ίδιος μαζί με δύο συναδέλφους του (τους κκ. Ζουπανιώτη και Ρίνο) έχουν κάνει έρευνες στις ΗΠΑ για αυτή την πρωτοφανή υπόθεση απάτης, έχουν ενημερώσει εδώ στην Ελλάδα όσους όφειλαν να ενημερώσουν, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει γίνει τίποτα.

Σα να μην έφταναν οι Νεοναζί του Μιχαλολιάκου, τώρα έρχονται και οι «Ελλάνιοι» του Σώρρα να αποτελειώσουν τη σκόπιμη μπαχαλοποίηση του πολιτικού μας συστήματος, ασκώντας επιρροή με τα ψέματα και τις ανοησίες τους προς συμπολίτες μας συνήθως αμόρφωτους, συνήθως δυστυχείς, συνήθως εξαθλιωμένους, ή και τα τρία μαζί, αποσπώντας τους μάλιστα συνδρομές και μπλέκοντάς τους σε πιθανές περιπέτειες με τη δικαιοσύνη, το νόμο και τις αρχές.

Εδώ πρέπει να λάβουμε θέση άπαντες, πολιτικοί και πολίτες, θεσμοί και φορείς της Δημοκρατίας μας, με πρώτη τη Δικαιοσύνη. Είτε ο Σώρρας είναι απατεώνας και ένοχος και πρέπει να εισπράξει τα επίχειρα, είτε πρέπει να κληθούμε να δώσουμε λόγο εμείς όλοι οι υπόλοιποι που αμελούμε να αξιοποιήσουμε το διαστημικό θησαυρό της Ανατολής και να πληρώσουμε τα χρέη της Ελλάδας και τα δικά μας. Να καθόμαστε όμως όλοι με τα χέρια σταυρωμένα, απαθείς μάρτυρες σε αυτό το γαϊτανάκι της παραφροσύνης, είναι το μοναδικό που δεν αξίζει σε κανέναν μας και ειδικά σε μία Ελλάδα και μία Κοινωνία που υποφέρουν».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ