Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο τελευταίο αντίο στο Σχη Θεόδωρο Καπετάνιο - Καλή πτήση φίλε Θοδωρή

Το τελευταίο αντίο στο Σχη Θεόδωρο Καπετάνιο – Καλή πτήση φίλε Θοδωρή

Έφυγε χθες το πρωί από κοντά μας, λίγο μετά την είσοδο του 2017 , ο Σχης (ΑΣ) Θεόδωρος Καπετάνιος, τον οποίο θα αποχαιρετήσουμε αύριο Τρίτη 3-1-2017 στις 15.00 στο χωριό του Φρέγκαινα Αργους.

Η μεγάλη οικογένεια της Αεροπορίας Στρατού, δέχτηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και άλλο ένα πλήγμα, μετά από αυτά του Ταξίαρχου Δάρα Α και του Αντγου ε.α Σαλωνίτη Στ.
Ο Σχης (ΑΣ) Θεόδωρος Καπετάνιος, αντικειμενικά ξεχώριζε για το χαρακτήρα του, την επαγγελματική του κατάρτιση, την προσωπικότητά του, το χιούμορ του, την ευχάριστη παρέα του, το πάθος του για την Αεροπορία Στρατού και τη λατρεία του για την πτήση.

Ακολούθησε μια εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία σε μονάδες και επιτελεία κυρίως της ΑΣ καθώς και σε θέσεις εξωτερικού, αφήνοντας τη σφραγίδα του και ξεχωρίζοντας, απ όποια θέση και αν περνούσε.
Για όλους εμάς, που γνωρίσαμε από κοντά το Θοδωρή, μέσα στην οικογένεια του 1ου ΤΕΕΠ, και για πάρα πολλά χρόνια πορευτήκαμε στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες, πετάξαμε μαζί, ταξιδέψαμε, διασκεδάσαμε, γνωριστήκαμε οικογενειακά, είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και μας έκανε πάντα υπερήφανους με την παρουσία του και τη διαδρομή του.
Τον τελευταίο καιρό έδωσε ένα διαφορετικό αγώνα, έναν αγώνα άνισο, η στάση του όμως ήταν γενναία και αξιοπρεπής, με υπομονή και ψηλά το κεφάλι, έχοντας δίπλα του, την οικογένεια του, τους φίλους του και τον αγαπημένο του κουμπάρο, φίλο,συμμαθητή και συνάδελφο Κώστα!
Φίλε Θοδωρή, θα μας λείψεις σε όλους, για την παρέα σου, για το συναισθηματισμό σου, για το χιούμορ σου, για τη ζεστασιά της ψυχής και για το πάθος και την αγάπη σου για την Αεροπορία Στρατού.
Σε χαιρετούμε φίλε, με αισθήματα λύπης, αγάπης, σεβασμού και θαυμασμού.
Πάνω απ όλα, δικαιούται να είναι υπερήφανη για σένα η οικογένεια σου, η γυναίκα σου και οι κόρες σου, που επί ένα ολόκληρο έτος ανέβηκε τον δικό της Γολγοθά, που έχουν το ξεχωριστό προνόμιο να σε έχουν σύζυγο και πατέρα.
Καλή πτήση φίλε Θοδωρή, χαιρετίσματα στον Αντώνη, το Στέλιο, το Δημήτρη, τον Αντρέα, το Θανάση…… !
Αιωνία του η μνήμη!

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ