Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΣυνελήφθη ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε 64χρονη στην Τρίπολη

Συνελήφθη ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε 64χρονη στην Τρίπολη

Το δυστύχημα είχε γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στο 11,6 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Τρίπολης- Άστρους

Οικειοθελώς εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Σταδίου στην Αρκαδία ο ασυνείδητος οδηγός που βύθισε στο πένθος μια οικογένεια από την κοινότητα Ρίζες της Τεγέας, όταν παρέσυρε μια 64χρονη γυναίκα με το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς την αβοήθητη.

Το δυστύχημα είχε γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στο 11,6 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Τρίπολης- Άστρους και οι κάτοικοι του χωριού που άκουσαν τον γδούπο του σώματος της 64χρονης δεν πρόλαβαν να δουν το άγνωστο όχημα που έφυγε με ταχύτητα από τον τόπο του τροχαίου. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου υπέκυψε στα τραύματά της λίγο αργότερα.

Ο 66χρονος Έλληνας οδηγός του φορτηγού παρουσιάστηκε μόνος του στο τμήμα, παραδέχθηκε ότι αυτός προκάλεσε το δυστύχημα και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι υπέστη σοκ όταν κατέβηκε από το όχημά του και είδε τραυματισμένη αλλά με τις αισθήσεις της την άτυχη 64χρονη, γι’ αυτό έφυγε σε κατάσταση πανικού. Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ