Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΟι αστρολογικές προβλέψεις για το 2017 από τον Κ. Λεφάκη (μέρος 1:...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2017 από τον Κ. Λεφάκη (μέρος 1: Κριός, Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, Λέων και Παρθένος)

Είναι γεγονός ότι το 2017 δεν θα λύσει τα προβλήματα των προηγούμενων ετών, αλλά θα δημιουργήσει μία νέα ισορροπία προκειμένου να μπούμε σταδιακά σε ένα στάδιο θετικών αλλαγών!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2017 από τον Κ. Λεφάκη (μέρος 2: Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύς)

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για Κριό
Το 2017 σας υποχρεώνει να είστε συνεπείς στις αποφάσεις που θα πάρετε. Ορίζει καινούριους στόχους στη ζωή σας και απαιτεί ωριμότητα για να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Η χρονιά αυτή θα είναι σταθμός αν επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες και αποδείξετε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας. Θα πρέπει να πειθαρχείτε τις παρορμήσεις σας και να προσαρμόζεστε στις επικρατούσες καταστάσεις.

Στα αισθηματικά σας προβλέπεται βελτίωση και ανανέωση. Μια καινούρια γνωριμία, μια συμφιλίωση ή ένας απόγονος θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Δείξτε περισσότερη προθυμία για κατανόηση και συνεργασία και θα δείτε ότι οι σχέσεις σας με τους άλλους θα προχωρήσουν ικανοποιητικά.

Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνα σας θα συνεχιστεί. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά οι επιδόσεις σας, προβλέπονται καλύτερες και οι ευκαιρίες διάκρισης ή επιτυχίας πληθαίνουν. Ζητείστε την υποστήριξη ανθρώπων που μπορούν, μην κάνετε λάθη και απερισκεψίες και μην αφήνετε τυπικές ή νομικές εκκρεμότητες να σας ταλαιπωρούν. Σε περίπτωση επαγγελματικών συνεργασιών, σκεφτείτε προσεκτικά ρους όρους.

Οικονομικά υπάρχουν ακόμα εξαρτήσεις, εμπόδια και αντιξοότητες. Βρείτε οριστικές λύσεις σε περιουσιακά προβλήματα, μη στηρίζεστε σε υποσχέσεις ή τη βοήθεια τρίτων. Διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματά σας περιορίζοντας έξοδα που δεν είναι απαραίτητα.

Η υγεία σας θα είναι καλύτερη φέτος. Προϋπόθεση η καταπολέμηση του άγχους και η διαχείριση της νευρικότητας. Όσοι έχετε ενοχλήσεις, μην τις αφήσετε να μεγαλώσουν. Επιμεληθείτε τον ύπνο και αποφύγετε τις διαμάχες.

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Ταύρο

Το 2017 θα ενισχύσει την τύχη στον τομέα της εργασίας, αλλά και της υγείας. Δεν θα είναι ήρεμη περίοδος, αλλά θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και την οικονομική σας κατάσταση.

Οι φετινές εκλείψεις επηρεάζουν βασικούς τομείς της ζωής σας, όπως τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό χώρο. Ρυθμίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις για να μην εκτεθείτε ή πιεστείτε αργότερα. Προσέχετε τους διακανονισμούς που θα κάνετε, τις συμφωνίες που θα κλείσετε και τα συμβόλαια που θα υπογράψετε. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και κυρίως αν αυτά σχετίζονται με οικονομικές επενδύσεις. Η φιλοδοξία για κάτι γρήγορο και εντυπωσιακό, είναι κακός σύμβουλος.

Στους επαγγελματικούς ή στους κοινωνικούς στόχους σας, υπάρχει ακόμη δυσκολία ή εμπόδια από την γενικότερη κατάσταση. Φανείτε υπομονετικοί στους σκοπούς που έχετε βάλει και εργατικοί εκεί που το απαιτούν οι περιστάσεις. Μην επηρεάζεστε από φήμες και απόψεις, κυρίως αν αυτές υπόσχονται θαύματα. Μέχρι το τέος του καλοκαιριού κάνετε αυτό που ξέρετε και παράλληλα ελέγχετε την κατάσταση. Η χρονιά αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο για το επαγγελματικό σας μέλλον. Φροντίστε λοιπόν να αποφύγετε λάθη που θα σας αναγκάσουν να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή.

Στα αισθηματικά η περίοδος είναι μεταβατική και αρκετά προειδοποιητική. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά θα υπάρξουν και εμπόδια ή παραπλανήσεις. Αφήστε το χρόνο να αποδείξει πόσο σωστή είναι μια σχέση, πριν δεθείτε συναισθηματικά μαζί της. Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με τον σύντροφό σας χωρίς να τον ταλαιπωρείτε με τα άγχη σας. Όσοι διατηρείτε ένα ερωτικό μυστικό, αποφύγετε να το κοινοποιήσετε. Μετά τις αρχές Οκτωβρίου, ο Δίας περνώντας στον Σκορπιό, ξεκαθαρίζει τον ορίζοντα και θα δώσει χαρά και ικανοποίηση στον έρωτα αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Βελτιωμένη φαίνεται και η κατάσταση της υγείας σας, αλλά και της διάθεσή σας. Σωματική άσκηση και σωστή διατροφή κρίνονται απαραίτητες.

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Δίδυμο
Το 2017 έρχεται για να δώσει λύσεις στα προβλήματα σχέσεων και συνεργασιών τα οποία σας ταλαιπώρησαν πολύ τα δύο προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα θα τονίσει τη δημιουργική σας έκφραση και θα σας βοηθήσει να διακριθείτε για τις ικανότητές σας. Οι αντιξοότητες θα υποχωρήσουν σταδιακά και νέες προοπτικές σχέσεων αλλά και συνεργασιών θα σας βγάλουν από την απομόνωση στην οποία άδικα είχατε περιοριστεί.
Ο Κρόνος μπορεί να παραμένει στον Τοξότη αλλά η παρουσία του στον Ζυγό, διαλύει την ασάφεια και μετριάζει τους περιορισμούς. Δεν έχετε παρά, να ξεπεράσετε τον Ποσειδώνα που εδρεύει στους Ιχθείς και είναι εκείνος που σας κάνει να σκηνοθετείτε τη ζωή σας και να καταλήγετε σε απογοητεύσεις.

Υπερασπιστείτε τις ιδέες σας με ρεαλιστικό τρόπο. Επανεκτιμείστε τις σχέσεις σας. Αποφασίστε στα αισθηματικά σας αν μπορείτε να παλέψετε γι αυτό που θέλετε, αν μπορείτε επίσης να ανεχτείτε κι αν όχι φύγετε. Μην εθελοτυφλείτε και μην καλλιεργείτε ψευδαισθήσεις για χάρη μιας εικόνας που σας μαγεύει.
Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν, αλλά θα λυθούν ευκολότερα απ’ ότι στο παρελθόν. Τα έξοδα διαβίωσης θα σας πιέσουν. Όσοι σκέφτεστε τον γάμο διαλέξτε τον Ιούνιο ή τον Οκτώβριο.
Στον επαγγελματικό τομέα η κατάσταση θα είναι και κουραστική και ανταγωνιστική. Υιοθετείστε καινούρια πολιτική για να φτάσετε γρηγορότερα στους στόχους σας. Προσέχετε τις συνεργασίες σας στις συμφωνίες και στα τυπικά θέματα. Μην δημιουργείτε εχθρότητες και αντιδράσεις και οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας.
Οικονομικά συνεχίστε να είστε προνοητικοί και άλλο τόσο υπομονετικοί. Αποφύγετε άλματα που συνεπάγονται καινούρια έξοδα. Μην αλλάζετε τον ρυθμό ή τον τρόπο της ζωής σας και μην επωμίζεστε υποχρεώσεις που δεν σας αφορούν.

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Καρκίνο
Το 2017 προβλέπεται μια σημαντική χρονιά γιατί επηρεάζει βαθιά τη ζωή σας και φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σας και ευκαιρίες βελτίωσης στις συνθήκες διαβίωσης. Προβλέπεται ότι θα αλλάξετε σταδιακά τον τρόπο ζωής σας και θα γίνετε περισσότερο δοτικοί στο χώρο της οικογένειας. Σε άλλες περιπτώσεις η ίδια η οικογένεια θα σας βοηθήσει περισσότερο σε ενδεχόμενες προσωπικές σας δυσκολίες.

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα συνεχίσει να σας απασχολεί για θέματα της εργασίας και για το μέλλον των επαγγελματικών σας συνεργασιών αλλά και γενικότερων εξελίξεων. Θα μπορέσετε όμως το 2017 να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα και να έχετε από τον Μάιο και μετά καλύτερες προοπτικές. Οργανώστε τους στόχους σας και συμπεριφερθείτε έτσι ώστε να πείσετε τους άλλους και τον εαυτό σας ότι είστε υπεύθυνοι, δεκτικοί και εργατικοί.

Στα αισθηματικά σας φροντίστε οι κρίσεις σας να είναι εύστοχες. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και μην αποφεύγετε να δυσαρεστήσετε αυτούς που αγαπάτε αν έχουν άδικο απέναντί σας. Μην επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας και τις απόψεις εκείνων που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε μαζί τους. Μην ξεχνάτε τα προβλήματα που έφεραν οι συναισθηματικοί σας παρορμητισμοί στο παρελθόν. Μην κάνετε υποχωρήσεις όταν δεν πρέπει και μην αποφεύγετε να αντικρίσετε την πραγματικότητα. Φανείτε περισσότερο κοινωνικοί φέτος. Αναλάβετε ευθύνες που δείχνουν τις ικανότητές σας. Επιβάλετε σταθερό πρόγραμμα στον εαυτό σας.

Μην μετατρέψετε τον προβληματισμό σας σε δραστηριότητα, ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα και πάψτε να είστε απαισιόδοξοι.

Στα οικονομικά φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στη διαχείριση τους. Έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν. Τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν αυτό τον τομέα δυσάρεστα ή και δραματικά.

Το 2017 πολλά θα κριθούν από την αντοχή σας και η αντοχή θα σας δώσει και την τελική επιτυχία.

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Λέοντα
Μέσα σε μια δύσκολη εποχή σας δίνετε η ευκαιρία να βάλετε καινούριες βάσεις για το μέλλον. Νοιώθετε έντονη την ανάγκη να πιαστείτε από κάτι το οποίο να είναι σίγουρο. Οι μεταβολές που έγιναν στην οικογένεια ή στην προσωπική σας ζωή τον προηγούμενο χρόνο, σας έδωσαν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε απόψεις για ανθρώπους και για καθεστώτα και να επανεκτιμήσετε τον εαυτό σας.

Το 2017 σας βοηθά να επεκτείνετε τα όρια της επικράτειάς σας έστω και με κουραστικό τρόπο. Ο σχηματισμός μεγάλων τριγώνων στα ζώδια της φωτιάς, στα οποία ανήκετε, θα σας κάνει περισσότερο τολμηρούς και αποφασιστικούς.

Το οικονομικό θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά καθώς η ρευστότητα του χρήματος θα είναι περιορισμένη. Από τον Μάιο και μετά θα μπορέσετε να κινηθείτε καλύτερα σ’ αυτόν τον τομέα. Τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο να προσέξετε καλύτερα τις κινήσεις σας και τη διαχείριση των συμφερόντων σας. Πρόκειται για την περίοδο των Εκλείψεων που θα επηρεάσουν τη ροή των συμφερόντων σας και θα τονίσουν τον παράγοντα της ατυχίας.

Επαγγελματικά μπορεί να μην συμβούν θαύματα αλλά οι περισσότεροι θα διατηρηθείτε στη θέση σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιβιώνετε των καταστάσεων και οι νεότεροι που αναζητάτε μια απασχόληση θα μπορέσετε να την βρείτε. Το Φθινόπωρο 2017, βοηθά την προώθηση των φιλοδοξιών σας, σας δίνει την εκδοχή μια προαγωγής ή την ενίσχυση των συμφερόντων σας. Πάντως πρέπει να δείτε ξεκάθαρα ότι το σκηνικό έχει αλλάξει και να βάλετε γερά θεμέλια για το μέλλον έστω και με τα μέσα που διαθέτετε.

Αισθηματικά τα γεγονότα δεν θα λείψουν και η μεταβατική εποχή συνεχίζεται. Θα υπάρξουν ευχάριστες περίοδοι αλλά και στιγμές που θα ταλαιπωρηθείτε ή θα προδοθείτε. Η χρονιά αυτή θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε και να το αποδείξετε με την από εδώ και πέρα συμπεριφορά σας. Αποφύγετε ανθρώπους και συναναστροφές που δεν εγκρίνετε και καταπολεμείστε τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Η υγεία σας είναι καλή, αν εξαιρέσουμε τα ψυχοσωματικά που σας άφησαν τα τελευταία χρόνια. Προσέξτε κυκλοφορικό σύστημα και μηχανικά ατυχήματα.

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Παρθένο
Η εποχή συνεχίζει να είναι δύσκολη. Το 2017 σταδιακά θα σας δώσει τον εφοδιασμό που χρειάζεστε τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά για να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τη ζωή σας και να αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα τις δυσκολίες που θα συνεχίσει να φέρνει ο Κρόνος από τη θέση του στον Τοξότη.

Η βασική δυσκολία είναι τα οικογενειακά και για αρκετούς οι συνθήκες διαβίωσης ή οι εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής σε σχέση με τις συνθήκες του περιβάλλοντος και το γενικότερο κλίμα της εποχής. Καταπολεμείστε την ανασφάλειά σας και την ανάγκη σας να στηρίζεστε σε κάποιον ή σε κάτι. Είναι πιθανόν προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή ένα σπίτι να σας ταλαιπωρήσουν μέχρι το τέλος της άνοιξης. Γρήγορα όμως θα δοθούν λύσεις και η ανησυχία σας θα υποχωρήσει.

Οικονομικά θα τύχετε βοήθειας αλλά και άλλων εξυπηρετήσεων χάρη στη διέλευση του Δία από τον Ζυγό που ενισχύει αυτόν τον τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις χρεωστικές σας εκκρεμότητες ειδικά από τον Μάρτιο και μετά.

Στον επαγγελματικό τομέα οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά τα πράγματα σταδιακά θα βελτιωθούν. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε τον δυναμισμό σας και να σχεδιάσετε τους στόχους προς μία γενικότερη αλλά σύμφωνα με το κλίμα και τις γενικότερες συνέπιες που έχουν διαμορφωθεί. Αν θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο απασχόλησης μην ριψοκινδυνεύσετε προς τον Αύγουστο. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας τους πρώτους πέντε μήνες γιατί θα αναγκασθείτε να κουραστείτε περισσότερο ίσως απασχολούμενοι σε διπλή εργασία.

Στα αισθηματικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές χωρίς να σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς δεν θα αποκατασταθείτε μέχρι σ’ ένα σημείο, μετά τις απογοητεύσεις των δύο τελευταίων χρόνων. Οι αδέσμευτοι προσέξτε πολύ στις νέες επιλογές σας γιατί ο κίνδυνο ενός λάθους είναι υπαρκτός.

Το 2017 σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας, να αυξήσετε την κοινωνική σας ζωή και να ψυχαγωγηθείτε περισσότερο. Μην χάσετε αυτές τις ευκαιρίες.
http://www.oroskopos.gr/

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ