Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΚάλαντα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας στο νέο και στο ιστορικό Δημαρχείο

Κάλαντα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας στο νέο και στο ιστορικό Δημαρχείο

Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2016, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κώστα Νικολέα, επισκέφθηκε το νέο Δημαρχείο και έπαιξε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, καθώς και άλλες επίκαιρες μουσικές συνθέσεις, παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και άλλων αιρετών του Δήμου Καλαμάτας, υπαλλήλων και κοινού.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή χρονιά στο μαέστρο και τους μουσικούς συντελεστές της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, επαινώντας τους για την απόδοσή τους και για το γεγονός ότι πλαισιώνουν όλες τις δημοτικές εκδηλώσεις στην πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες, δίδοντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας. Ευχήθηκε, επίσης, η επόμενη χρονιά να μην προσθέσει εθνικά προβλήματα στα ήδη οξυμένα οικονομικά προβλήματα του τόπου μας.
Στους μουσικούς προσφέρθηκαν κεράσματα.
Στη συνέχεια, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας μετέβη στον πεζόδρομο Αριστομένους και ευχήθηκε και πάλι, με μουσικό τρόπο, για το 2017 στους πολίτες και τους επισκέπτες της Καλαμάτας, παρουσία του Δημάρχου και άλλων αιρετών.

Σημειώνεται ότι από την Πρωτοχρονιά, οι συντελεστές της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας θα φέρουν νέα, διαφορετικά πηλίκια, που θα εναλλάσσονται κατά περίπτωση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ