Υλικά για 2-4 άτομα
200 γραμμάρια ελιές μαύρες
20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
Μία σκελίδα σκόρδο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το σκόρδο και το χτυπάτε σε ένα γουδί. Καθαρίζετε τις ελιές από το κουκούτσι, τις ρίχνετε στο γουδί και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
Προσθέτετε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
Κόβετε σε φέτες μία μπαγκέτα, τις αλείφετε με λίγο βούτυρο και πάστα ελιάς
Με ενενήντα τέρεις (93) συμμετοχές, θα διεξαχθεί φέτος στις 2-3 Νοεμβρίου ο προτελευταίος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αναβάσεων…
Με δυο ακόμα ομάδες που ήρθαν σήμερα Σάββατο 2 Νοεμβρίου έγιναν συνολικά τρεις ομάδων Ο.Π.Κ.Ε.…
Σε νέες διακοπές υδροδότησης σε μεγαλοοφειλέτες στην περιοχή της Καρακάξας στη Νέα Κίο προχώρησε το…
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι χορηγεί άδεια στην Άννα Τσιόδρα, για την κατοχή ποσοστού…
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στα επίσημα εγκαίνια της κάβας μας, Periklis Winosophy, για να…
Σαν σήμερα 2 Νοεμβρίου: Γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία Σαν σήμερα... 1789.... Κατά τη διάρκεια…