Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΣυνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 65χρονου επιχειρηματία

Συνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 65χρονου επιχειρηματία

Συνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 65χρονου επιχειρηματία, στον Αλμυρό Βόλου.
Στα χέρια της Αστυνομίας, βρίσκεται ο δολοφόνος του επιχειρηματία Α.Κ., ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από το γιο του, σήμερα το πρωί στην πολυκατοικία όπου διέμενε στον Αλμυρό Βόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, κάτοικο Πλατάνου Αλμυρού, ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο εργαζόταν στη βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του θύματος και ισχυρίζεται ότι είχαν οικονομικές και προσωπικές διαφορές.
Την είδηση επιβεβαίωσε στον τόπο του εγκλήματος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας Θεσσαλίας υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης, ο οποίος έκανε λόγο για Έλληνα κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο 36χρονος, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι Ρωσοπόντιος στην καταγωγή, βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με το θύμα εδώ και περίπου ένα χρόνο που είχε φύγει από τη δουλειά και φέρεται να ενήργησε μόνος και χωρίς συνεργό.
Σε δηλώσεις της η ιατροδικαστής Λεονταρή Ρουμπίνη, ανέφερε ότι ο θάνατος του επιχειρηματία προκλήθηκε από χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, κάτι που προκάλεσε τη μεγάλη ποσότητα αίματος στο διαμέρισμα, την είσοδο και τους διαδρόμους της πολυκατοικίας που έμενε το θύμα.
Στο διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Αλμυρό αναμένεται κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

πηγη www.newsbomb.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ