Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣτον κ. Δημήτρη από την Άρια Ναυπλίου παραδόθηκε το 5 ο αναπηρικό...

Στον κ. Δημήτρη από την Άρια Ναυπλίου παραδόθηκε το 5 ο αναπηρικό αμαξίδιο της δράσης συλλογής πλαστικών καπακίων του Γ. Λυσίκατου και του Π. Τούμπα

Μετά την παράδοση του 4 ου αμαξιδίου της δράσης μας το Σάββατο 24/12/2016 στον Θοδωρή από το Ναύπλιο, ζητήσαμε από τον κόσμο να ψάξει έναν ακόμη συμπολίτη μας που χρειάζεται αμαξίδιο προκειμένου να του το παραδώσουμε άμεσα, μιας και η συλλογή Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου μας απέφερε δύο (2) αναπηρικά αμαξίδια.

Έτσι, κάποιος συμπολίτης μας, επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε για τον κ. Δημήτρη από την Άρια Ναυπλίου. Μη χάνοντας καιρό, τον επισκεφθήκαμε στο σπίτι του στην Άρια, παραδίδοντας του το αμαξίδιο και κάνοντας του ένα μικρό αλλά σημαντικό γι’ αυτόν δώρο. Του παραδώσαμε λοιπόν το 5 ο αναπηρικό αμαξίδιο της δράσης μας και του ευχηθήκαμε εκ μέρους όλων των πολιτών που συμμετέχουν στην προσπάθεια μας να έχει υγεία και δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα που δίνει καθημερινά.

Να σας ενημερώσουμε ότι ο επόμενος κύκλος συλλογής ξεκινά 16 Ιανουαρίου με την λήξη να έχει προγραμματιστεί για 5 Μαρτίου 2017.

Οι Υπεύθυνοι της δράσης για το Ναύπλιο
Γιώργος Λυσίκατος Παναγιώτης Τούμπας

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ