Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠαναργειακός: Δεν προέκυψε διοίκηση, το αδιέξοδο συνεχίζεται…

Παναργειακός: Δεν προέκυψε διοίκηση, το αδιέξοδο συνεχίζεται…

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παναργειακού , που είχε ως θέμα την εκλογή νέας διοίκησης, μετά την παραίτηση του Γιώργου Μπέλλου και των συνεργατών του.

Η διαδικασία ξεκίνησε με εναν απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, όπου ο Γ.Μπέλλος ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά οτι η προοπτική του ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο- και το έκανε- απο δω και πέρα δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει.

Ειπώθηκε πως υπάρχουν οφειλές ύψους 12.000 προς ποδοσφαιριστές και άλλες υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά υπάρχει ακόμη ενα ποσό σχεδόν 6.000 ευρώ που είναι έσοδα απο διαφημιστικές πινακίδες κλπ.

Απο την συζήτηση που ακολούθησε, αναφέρθηκε πως χρειάζονται περίπου 50.000 ευρώ για να βγεί η χρονιά.

Ο τεχνικός διευθυντής Σταύρος Κρεμαστιώτης διαβεβαίωσε πως υπάρχει άνθρωπος που είναι διατεθημένος να βάλει 20.000 ευρώ, αλλά πρέπει να στηριχθεί κι απο τους παλιούς παράγοντες. Υποσχέθηκε δε, πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσει το όνομα του ενδιαφερόμενου.

Απο τους παρευρισκόμενους ο Βαγ.Πιλικίγκος υποσχέθηκε πως κάθε μήνα μπορεί να βάζει ενα συγκεκριμένο ποσό, απο τους υπόλοιπους οχι κάτι συγκεκριμένο.

Στην συνέλευση , ειπώθηκε τέλος, πως η ομάδα χρειάζεται άμεσα 5-6 νέους παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.

Πάντως, η ουσία είναι πως μέχρι τη Δευτέρα το αργότερο πρέπει να έχει βρεθεί μια λύση, γιατί η ομάδα χρειάζεται αναδιάρθρωση εκ βάθρων για να μείνει στην κατηγορία.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ