Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΤραγωδία : Ανεξήγητα «Έσβησε » τρίχρονο αγγελούδι

Τραγωδία : Ανεξήγητα «Έσβησε » τρίχρονο αγγελούδι

Πενθούν τα Λεχαινά από την τραγική είδηση που κυκλοφόρησε χθες αργά το απόγευμα. Ένα κοριτσάκι τριών ετών, η Ε.Σ. «έσβησε» στην αγκαλιά των γονιών του, μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το 38 μηνών αγγελούδι φοιτούσε στον Παιδικό Σταθμό Λεχαινών. Το μεσημέρι επέστρεψε κανονικά σπίτι του και κοιμήθηκε.
Ο πατέρας του Π.Σ. (μόνιμος υπαξιωματικός στην 117 ΠΜ) αντιλήφθηκε πως το παιδί ανάσαινε με δυσκολία. Χωρίς να χάσει χρόνο το μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο ΚΥ Γαστούνης ενώ σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες προηγουμένως ο πατέρας το μετέφερε σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος και του συνέστησε να το μεταφέρει άμεσα στο ΚΥ. Οι γιατροί στο ΚΥ δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Το αγγελούδι ήταν ήδη νεκρό! Οι γιατροί θα εξετάσουν (νεκροψία) τα αίτια του θανάτου του. Ενδεχομένως το τρίχρονο κοριτσάκι να είχε υποστεί αναρρόφηση. Η νεαρή μητέρα (Κ.Σ) του κοριτσιού έχει υποστεί σοκ.

Η είδηση του θανάτου της μικρής Ε.Σ. έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία αλλά και στους συναδέλφους του νεαρού υπαξιωματικού.
http://www.patrisnews.com/

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ