Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ🗣 Αργολίδα: Τα βιολογικά προϊόντα είχαν την τιμητική τους σε σχετική ημερίδα...

🗣 Αργολίδα: Τα βιολογικά προϊόντα είχαν την τιμητική τους σε σχετική ημερίδα …(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Στην βιβλιοθήκη Παλαμήδης στο Ναύπλιο, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «Βιολογική Γεωργία – Οφέλη διατροφής μέσω βιολογικών προϊόντων».

Τα βιολογικά προϊόντα είχαν την τιμητική τους, αφού η εκδήλωση είχε σχετικό θέμα. Στην κάμερα του VDmedia webTv μίλησαν για την ημερίδα οι δύο συνδιοργανωτές Ανδρέας Πανταζής, ιδιοκτήτης και παραγωγός του αγροκτήματος Αμάλθεια και ο Ζαχαρόπουλος Σπυρίδων  εκπρόσωπος του οργανισμού Δ.ΗΩ, επίσης η Εκπρόσωπος του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κα Δήμητρα Λιμπεροπούλου.


Η ημερίδα αυτή, όπως ελέχθη, ήταν μια κίνηση αντίστασης απέναντι στην έφοδο της φαρμακολογίας και της χημείας στη Φύση και το σώμα μας. Από την πλευρά των διοργανωτών, ήταν μία πρώτη προσπάθεια να ενημερωθεί το ευρύτερο κοινό για την καταστροφική επίδραση της συμβατικής καλλιέργειας στην ανθρώπινη υγεία και το Φυσικό μας κόσμο, καθώς και για την άμεση ανάγκη επιστροφής στη βιοκαλλιέργεια, τη μόνη υγιή μορφή καλλιέργειας, της οποίας τα προϊόντα μας θρέφουν, μας θεραπεύουν και μας διατηρούν υγιείς.

Δείτε στο βίντεο της ανάρτησης τις δηλώσεις  που έγιναν μπροστά στην κάμερα του VDmedia webTv.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ