Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΝαύπλιο: Τα βρόντηξε και ο Αντιπρόεδρος του Δρεπάνου ΚΡΕΜΥΔΑΣ - Ανεξάρτητος σύμβουλος...

Ναύπλιο: Τα βρόντηξε και ο Αντιπρόεδρος του Δρεπάνου ΚΡΕΜΥΔΑΣ – Ανεξάρτητος σύμβουλος πλέον ο Θεοχάρης

Ακόμη ένας σύμβουλος του συνδυασμού του δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου απεχώρησε από τον συνδυασμό του “ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”.

Πρόκειται για τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δρεπάνου κ. Θεοχάρη Η. Κρεμύδα που σήμερα γνωστοποίησε την αποχώρηση του.

Στη σχετική ανακοίνωση του αντιπροέδρου αναφέρονται τα κάτωθι:

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 τάχθηκα στο πλευρό του Δημάρχου Δ. Κωστούρου και εξελέγην αντιπρόεδρος στο δημοτικό διαμέρισμα Δρεπάνου. Είχα ως στόχο να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου και τη συμπαράσταση του Δημάρχου , τον τόπο που γεννήθηκα και ζω με την οικογένειά μου. Πίστεψα ότι θα δουλεύαμε μαζί αφού όπως έλεγε προεκλογικά είχαμε τους ίδιους στόχους. Δυστυχώς σήμερα μετά δύο χρόνια αισθάνομαι προδομένος και μόνος. Με αποκορύφωμα την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, όταν και αντελήφθην την παρουσία μη εκλεγμένων συμπολιτών μας , όπως την κα. Βούλα Τζαβάρα και άλλες, να καθορίζουν το χριστουγεννιάτικο στολισμό της πλατείας του Δρεπάνου (δηλαδή ένα καράβι με φώτα ΝΕΟΝ) χωρίς να παρευρίσκεται κανένας από το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής μας κοινότητας. Εμένα προσωπικά δεν με ενημέρωσε κανείς και δεν με ψήφισαν οι συμπολίτες μου για τον ρόλο της γλάστρας.

Κλεισμένος λοιπόν στην αυλή του ο κ. Κωστούρος, αρνείται να βγει και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουμε. Προφανώς ακούει τους αυλοκόλακες που του λένε πως όλα πάνε καλά! Η αδιαφορία του, η απουσία του και η αναποτελεσματικότητά του με κάνουν να δηλώσω αποχώρηση από τον συνδυασμό του, αρνούμενος πλέον να σηκώνω μόνος το βάρος της ανυπαρξίας του και αρνούμενος πλέον να απολογούμαι στους συμπολίτες μου για τα δικά του λάθη, αδιαφορία και αναποτελεσματικότητα. Θα παλέψω για το καλύτερο για τον τόπο μου από τη θέση του ανεξάρτητου . Τέλος οφείλω να ζητήσω συγγνώμη απ όσους παρέσυρα και ψήφισαν τον Δ. Κωστούρο.

ΚΡΕΜΥΔΑΣ Η. ΘΕΟΧΑΡΗΣ του ΝΙΚΟΛAΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ