Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ ώρα της απολογίας έφτασε για τη «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας -...

Η ώρα της απολογίας έφτασε για τη «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας – Σήμερα η πολυαναμενόμενη ομολογία

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην πολύκροτη δίκη της 39χρονης Δήμητρας Βούλγαρη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον άντρα της Θανάση Λάμπρου το 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας.
Μετά την αποχώρηση των δικηγόρων της Βασίλη και Σπύροy Ρομποτή την υπεράσπισή της έχουν αναλάβει οι δικηγόροι Αθ. Καρνέζης και Γ. Κολαντζιανός, που διορίστηκαν από την έδρα.
Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου οι μάρτυρες που κατέθεσαν ήταν φίλοι και γείτονες του ζευγαριού αλλά και του φίλου του καπετάνιου στου οποίου το σπίτι βρέθηκε πυροβολημένος. (Δείτε ΕΔΩ τι είπε στην κατάθεσή του).

Ακούστηκαν πολλά, όπως ότι το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα παρόλο που η κατηγορούμενη ήθελε να δείχνει το αντίθετο προς τα έξω, ότι τον μείωνε και του μιλούσε άσχημα μπροστά σε όλους και εκείνος δεν αντιδρούσε.

“Ήθελε να τη χωρίσει αλλά κάθε φορά άλλαζε γνώμη εξαιτίας του παιδιού”

Να αναφέρουμε ότι στις καταθέσεις των μαρτύρων υπήρξαν πολλές αντιφάσεις με την κατάθεση του φίλου και ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου βρέθηκε δολοφονημένος. Επίσης έγιναν αναφορές και στη μητέρα της κατηγορουμένης ότι ανακατευόταν, ενώ η καθαρίστρια που πήγαινε η κατηγορούμενη στο σπίτι του φίλου ανέφερε ότι η μητέρα της 39χρονης την παίρνει τηλέφωνα και την απειλεί ακόμη και τώρα.

“Αυτό που έκανες στην κόρη μου θα το πληρώσεις πολύ ακριβά”

Η έδρα ζήτησε από την μάρτυρα να φέρει το κινητό της τηλέφωνο και να δείξει τις κλήσεις, όπως και έγινε, και ταυτοποιήθηκε ότι το νούμερο αυτό που την ενοχλεί ανήκει στη μητέρα της κατηγορουμένης.

Στη χθεσινή μέρα της δίκης η κατηγορούμενη δεν ήταν παρούσα, παρά μόνο αργά το βράδυ όταν κλήθηκε για να απολογηθεί, πράγμα το οποίο δεν έγινε αφού δεν ήταν έτοιμη. Επίσης και οι γονείς, η αδελφή και ο γαμπρός της δεν παρέστησαν για να καταθέσουν παρόλο που είχε διαταχθεί βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει η 39χρονη Δήμητρα Βούλγαρη.

 
http://www.arcadiaportal.gr/

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ