Τραγικός θάνατος 55χρονου ηλεκτρολόγου μπροστά στα μάτια του 9χρονου γιού του

- Advertisement -

Τραγικό θάνατο, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του, βρήκε χθες το απόγευμα ο 55χρονος ηλεκτρολόγος Σάκης Αγγελόπουλος από τις Καρούτες, όταν παρασύρθηκε από το φορτηγάκι του, ενώ εργαζόταν στη Βύλιζα Ολυμπίας. Βρέθηκε εκεί για να κάνει μια εξυπηρέτηση στον πρόεδρο του χωριού και φίλο του, κι αυτή η εξυπηρέτηση, του στοίχισε τη ζωή του.

- Advertisement -

Τις τελευταίες ημέρες ο άτυχος 55χρονος εργαζόταν από χωριό σε χωριό, τοποθετώντας εορταστικό διάκοσμο σε πλατείες και δρόμους ενόψει των Χριστουγέννων. Κάποια απογεύματα, έπαιρνε μαζί και τον 9χρονο γιο του. Ήταν η συντροφιά και ο μικρός «βοηθός» του, αφού το παιδί είχε αρχίσει να αγαπά τη δουλειά του μπαμπά του, όπως την αγαπούσε και ο ίδιος, καθώς εργαζόταν σαν ηλεκτρολόγος από μικρό παιδί.

Πήγε για εξυπηρέτηση…

Το απόγευμα, βρέθηκε στη Βύλιζα με το καλαθοφόρο όχημα του, προκειμένου να αλλάξει κάποιες καμένες λάμπες στο χωριό. Εξυπηρέτηση πήγε να κάνει στον πρόεδρο, που ήταν φίλος του. Σταμάτησε το φορτηγάκι, «έδεσε» το χειρόφρενο χωρίς να σβήσει τη μηχανή και βγήκε έξω για να κατεβάσει τα στηρίγματα και να μπορέσει να ανεβάσει με ασφάλεια το καλάθι και να αλλάξει μια λάμπα. Ο μικρός Χρήστος – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – ήθελε να μπει στο καλάθι, να βοηθήσει τον μπαμπά του, κι αυτός, δεν του χάλασε χατίρι. Όμως, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το φορτηγό άρχισε να τσουλάει στην κατηφόρα. Τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος προσπάθησαν να «κοντράρουν» το αυτοκίνητο, να το σταματήσουν, αφού πάνω ήταν το παιδί. Αυτό όμως ήταν αδύνατο. Ο πρόεδρος πήδησε και γλίτωσε. Προσπάθησε να πιάσει και τον άτυχο 55χρονο από το χέρι, να τον τραβήξει και να τον σώσει, αλλά τον «παρέσυρε» το ίδιο το όχημα του. «Πιάστηκε» στον πίσω άξονα και το αυτοκίνητο τον έσυρε μαζί του για 10-15 μέτρα, όπου το βαρύ όχημα σταμάτησε «ακυβέρνητο» στον τοίχο ισόγειου σπιτιού.

Είχε ακόμα τις αισθήσεις του

Στο χωριό προκλήθηκε αναστάτωση, και αμέσως μαζεύτηκε κόσμος. Ανέσυραν τον άτυχο ηλεκτρολόγο και κάλεσαν ασθενοφόρο. Στις αρχή είχε τις αισθήσεις του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ στη διαδρομή για τον Πύργο, προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, το ίδιο και οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου μεταφέρθηκε, αλλά, ήταν ήδη αργά.

Πραγματογνώμονες στο σημείο

Την προανάκριση, για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα, έχει αναλάβει το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας. Ωστόσο, σήμερα στο σημείο αναμένεται να μεταβούν πραγματογνώμονες, για να εξετάσουν το όχημα και να διαπιστώσουν τους λόγους για τους οποίους το όχημα «έφυγε» στην κατηφόρα, αν και το χειρόφρενο ήταν «δεμένο».

«Πάγωσε» το χωριό

Η είδηση του τραγικού θανάτου του, διαδόθηκε αστραπιαία στο χωριό και αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο Νοσοκομείο του Πύργου, να δουν τι είχε συμβεί. Τραγική φιγούρα η σύζυγός του Νεκταρία που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άνθρωπος της έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή. Στις Καρούτες, στο Σμίλα, στο Λάνθι, στην Παλαιοβαρβάσαινα και στην ευρύτερη περιοχή όπου εργαζόταν ο άτυχος ηλεκτρολόγος το κακό νέο κυκλοφόρησε γρήγορα και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρήκε τόσο τραγικό θάνατο.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σμίλα.

 

Αρχική

 

 

- Advertisement -

________________