Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΕνημέρωση της αστυνομίας για την ληστεία στα ΚΤΕΛ Τρίπολη

Ενημέρωση της αστυνομίας για την ληστεία στα ΚΤΕΛ Τρίπολη

Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση ληστείας σε μεταφορική επιχείρηση (ΚΤΕΛ), στην Αρκαδία. Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του

Επιπλέον, ο 56χρονος συνελήφθη για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα κάνναβης, φυσίγγια και χρήματα

Εξιχνιάστηκε άμεσα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε γραφεία μεταφορικής επιχείρησης (ΚΤΕΛ), που είχε γίνει την (11.12.2016), στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Επιπλέον, ο 56χρονος, συνελήφθη χθες (13.12.2016) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 56χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την (11.12.2016) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μπήκαν στα γραφεία μεταφορικής επιχείρησης (ΚΤΕΛ) και αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων ημεδαπό υπάλληλο της ανωτέρω επιχείρησης, αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνες που έγιναν χθες (13.12.2016), στην οικία του 56χρονου, σε οχήματα ιδιοκτησίας του και στον χώρο εργασίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 -40- ναρκωτικά δισκία,

 μικροποσότητα κάνναβης,

 -16- φυσίγγια και

 το χρηματικό ποσό των -2.935,10- ευρώ, ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Ο 56χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ