Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΓ. Μανιάτης: "Καταθέσαμε τροπολογίες για ακατάσχετο λογαριασμό μικρομεσαίων και προστασία προνοιακών επιδομάτων"

Γ. Μανιάτης: “Καταθέσαμε τροπολογίες για ακατάσχετο λογαριασμό μικρομεσαίων και προστασία προνοιακών επιδομάτων”

Ο Γιάννης Μανιάτης μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέθεσαν τροπολογίες για ακατάσχετο επιχειρηματικό λογαριασμό και την προστασία από τις κατασχέσεις των προνοιακών, αναπηρικών, οικογενειακών επιδομάτων και βοηθημάτων:

Αναφορικά με το θέμα ο Γ. Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας να στηρίξουμε τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες. Καταθέσαμε δύο τροπολογίες για να γίνει πράξη ο ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός των Μικρομεσαίων και να κατοχυρωθεί η προστασία από τις κατασχέσεις των προνοιακών, αναπηρικών και οικογενειακών επιδομάτων.

Καλούμε την κυβέρνηση να αποδεχτεί τις τροπολογίες εάν θέλει να είναι στοιχειωδώς συνεπής με τις διακηρύξεις της. Διαφορετικά, θα πρόκειται για μια ακόμη πλήρη εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών».

Προστασία προνοιακών, αναπηρικών και οικογενειακών επιδομάτων και κάθε μορφής βοηθημάτων ή οικονομικών ενισχύσεων, επαναφορά του ύψους του ακατάσχετου λογαριασμού φυσικών προσώπων στα 1.500 ευρώ

Θεσμοθέτηση ακατάσχετου επιχειρηματικού τραπεζικού λογαριασμού φυσικών και νομικών προσώπων

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ