Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ🎯 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας: Εξαιρετικές εμφανίσεις των μικρών Τοξοβόλων του...

🎯 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας: Εξαιρετικές εμφανίσεις των μικρών Τοξοβόλων του ΦΟΙΝΙΚΑ Αργολίδας

Όταν η ψυχή ζωγραφίζεται στο πρόσωπο, βλέπεις μάτια ν’ αστραποβολούν από ευτυχία, να θέλουν να πετάξουν μαζί με το σώμα ψηλά, βλέπεις μάτια να δακρύζουν γιατί η ένταση είναι μεγάλη και κοντεύει να σε πλακώσει, βλέπεις χαρακτήρες να διαμορφώνονται, αναρωτιέσαι εάν το παιδί σου είναι αυτό που βλέπεις στη Γραμμή Βολής.

Και το καμαρώνεις!

Σε έναν “απλό” αγώνα Τοξοβολίας. Με το μυαλό και το κορμί να δοκιμάζεται από την πολύωρη ταλαιπωρία – όση προπόνηση και να έχεις κάνει, ό,ποια ηλικία και εάν έχεις. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ στο Ναύπλιο χθες 11/12/2016, με τον ΑΟ Μέρμπακα να αξίζει συγχαρητηρίων για την διοργάνωση, την προσπάθεια και την φιλοξενία όλων των Σωματείων στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγ. Τριάδας.

Ο Σύλλογός μας, ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αργολίδας, συνεχίζοντας το αναπτυξιακό του πρόγραμμα και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στους αγώνες της 3,4 και 10 Δεκέμβρη, έκανε αισθητή την παρουσία του και στις μικρές ηλικίες, με τα χαμόγελα των πολλών παιδιών-αθλητών του, τους πολλούς θεατές-οικογένειες στις κερκίδες, τις επιδόσεις τους: —Με 10 αθλητές μας σε σύνολο 74 αθλητών μικρών ηλικιών από όλη την Ελλάδα στο φετεινό Πρωτάθλημα, ίσως το πολυπληθέστερο ανάμεσα στα δεκαοκτώ Σωματεία που συμμετείχαν με αθλητές τους στον αγώνα αυτό!, —

Με δύο μετάλλια (Κοντοσταθάκου Σταυρούλα χάλκινο στις Παγκορασίδες Β’ Ολυμπιακού Τόξου με νέο α.ρ. και Καραγιάννης Κων/νος αργυρό στους Παίδες Σύνθετου Τόξου), και μία άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Εφήβων, από τον Παίδα Αρχάκη Φαίδονα με νέο α.ρ.. —Με πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών μας και νέα ατομικά τους ρεκόρ:

Στους Παμπαίδες Β’, Ολυμπιακού Τόξου, Τζάνος Τάκης με νέο α.ρ. (ήταν 3ος με πολύ καλή εμφάνιση στον Α’ Γύρο), Καζάς Κων/νος (νέο α.ρ.), Γεραλόπουλος Δημήτρης (νέο α.ρ.), Πατρινιός Παναγιώτης (νέο α.ρ.), ενώ στις Παγκορασίδες Ολυμπιακού Τόξου, οι Λαπίνσκι Λίδια, Παλαιολόγου Μαριάνθη και Ρετάλη Έφη, με πολύ καλή εμφάνιση και νέα α.ρ. όλες τους, έδωσαν δυναμικό “παρών” και υποσχέσεις (όπως και όλοι οι υπόλοιποι μικροί μας αθλητές) για ένα λαμπρό μέλλον στο άθλημα!!!

Τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές και στις οικογένειές τους, εκπροσώπησαν παραπάνω από επάξια την Αργολίδα, το Ναύπλιο, και φυσικά τον ΦΟΙΝΙΚΑ!!!

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ