Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΓ. Μανιάτης: «Στα βράχια και η ιδιωτικοποίηση των 14 αεροδρομίων; Ανικανότητα ή...

Γ. Μανιάτης: «Στα βράχια και η ιδιωτικοποίηση των 14 αεροδρομίων; Ανικανότητα ή σκοπιμότητα;»

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γ. Μανιάτης, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που περιγράφουν τα σοβαρά προβλήματα που θα προκύψουν από την καθυστερημένη έναρξη εργασιών στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τελικά είναι ανίκανοι ή σκόπιμα οδηγούν στα βράχια την ιδιωτικοποίηση των 14 αεροδρομίων της χώρας

Σοβαρή αναστάτωση έχει προκληθεί στους φορείς της Μακεδονίας με τα σχέδια του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, να ξεκινήσει τις εργασίες αναβάθμισης του κοινού τμήματος των 2 διαδρόμων προσαπογειώσεων του αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τον Ιανουάριο του 2017, όταν οι εργασίες θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2017.

Ουσιαστικά ο κ. Σπίρτζης με την απόφασή του αυτή θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα σε όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες της Μακεδονίας και πολύ περισσότερο στον τουρισμό.

Για δύο ολόκληρα χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτα προκειμένου να διασφαλίσουν την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης εντός του προβλεπόμενου χρόνου. Δεν καταλαβαίνουν ότι με τις παραλείψεις και την ανικανότητά τους κινδυνεύει να οδηγηθεί στα βράχια μια ακόμη επένδυση πολύ μεγάλου μεγέθους στη χώρα;

Η αφερεγγυότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μεγιστοποιεί το τεράστιο έλλειμμα εμπιστοσύνης όλων των επενδυτών απέναντί τους.

Έχουμε ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή. Αναμένουμε τις απαντήσεις».

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ