Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤι έφερε η 12η αγωνιστική στην Α1 Αργολίδας - Αποτελέσματα, βαθμολογία και...

Τι έφερε η 12η αγωνιστική στην Α1 Αργολίδας – Αποτελέσματα, βαθμολογία και το σχόλιο της ημέρας

Ακόμη μια αγωνιστική πέρασε για την Α1 Αργολίδας χωρίς να αλλάξει κάτι μεταξύ των τριών πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Ο Ερμής Κιβερίου ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Κορωνίδας και στον αγώνα της Κοιλάδας πετυχαίνοντας τρία γκολ έφυγε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς.

Οι διώκτες του Αργοναύτης και Ένωση Λέρνας πήραν νίκες παίζοντας πολύ καλή μπάλα και δείχνοντας ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με ποιότητα και ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του από τον Αργοναύτη είναι πλέον ολοφάνερο ότι κινείται σε άλλη ταχύτητα. Δύο ήττες με ευρύ σκορ από τον Αργοναύτη μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα είναι βαρύ.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής φυσικά το πήρε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Παναριτίου κέρδισε μέσα στον Γαλατά τον Τροιζηνιακό με δύο γκολ δοαφορά και περιμένει τις ακόμη καλύτερες ημέρες στο πρωτάθλημα. Από τις ήττες του Τροιζηνιακού, του ΠΑΟΚ και της Κορωνίδας επωφελήθηκε η ομάδα του Δρεπάνου, η οποία κερδίζοντας τον Ασκληπιό αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Αριστείωνας και ο Ποσειδώνας βελτίωσαν την θέση τους με τα τρίποντα που πήραν και έδειξαν ότι είναι υπολογίσιμες ομάδες. Κέρδισαν μέσα στο Δρέπανο την Ασίνη χθες και την Θύελλα Λιμνών σήμερα αντίστοιχα.

Τέλος στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας ο Πανναυπλιακός έγραψε ακόμη μια ήττα στο ενεργητικό του και και φυσικά το άγχος μεγαλώνει, αφού κατάφερε να βρίσκεται πλέον στον βαθμολογικό πάτο. Η ομάδα του Ναυπλίου περιμένει, όπως έχουμε ξαναπεί, να υλοποιήσει η διοίκηση τις εξαγγελίες για ριζική ανανέωση της ομάδας την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου που φτάνει, για να κατορθώσει στον επόμενο γύρο να πάρει τους αγώνες που χρειάζεται και να μην βρεθεί στην Α2, ή καλύτερα να γλυτώσει την διάλυση της.

Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Τολού κερδίζοντας τον Πανναυπλιακό ελπίζει πλέον ότι είναι δυνατόν να πάρει ακόμη μερικούς βαθμούς και να κερδίσει λίγο έδαφος.

Θα τα καταφέρει ο Πανναυπλιακός και ο Εθνικός στην πορεία του πρωταθλήματος ή θα είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τον υποβιβασμό; Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Άλλωστε ένα μέρος της απάντησης βρίσκεται στην πορεία των τεσσάρων ομάδων που προηγούνται των δύο προηγούμενων και κύρια της Θύελλας και του Πανασιναϊκού.

Πάμε να δούμε τα σημερινά αποτελέσματα και την βαθμολογία σε δώδεκα αγώνες.

12η Αγωνιστική

Ομάδες Αποτέλεσμα
ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ  2-4
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 – ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ  0-3
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ  0-1
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΣΠΕΤΣΕΣ  4-0
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ  1-3
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ  1-4
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ  1-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ  3-2

 

Ομάδα Βαθμοί
1. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 36
2. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 31
3. ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 31
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚ. 23
5. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 22
6. ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 21
7. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 20
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤ. 19
9. ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ 17
10. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 16
11. ΣΠΕΤΣΕΣ 11
12. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 10
13. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 8
14. ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 5
15. ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 4
16. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ