Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΜΠΡΑΒΟ στο ΑΡΓΟΣ… Δεν ξανάγινε τέτοιος στολισμός στην Πελοπόννησο !!!

ΜΠΡΑΒΟ στο ΑΡΓΟΣ… Δεν ξανάγινε τέτοιος στολισμός στην Πελοπόννησο !!!

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το φετινό βραβείο για το στολισμό της πόλης πρέπει να πάει στη πόλη του Άργους. Ποτέ δεν είχε τέτοιο στολισμό, όχι η πόλη, αλλά ίσως και η Πελοπόννησος ολόκληρη.

Το στοιχείο του νερού της νέας πλατείας του Άργους σε συνδυασμό με τον όμορφο στολισμό, τις λιτές ελιές, το φωτισμό των τραμπολίνο, το παγοδρόμιο, το τρενάκι, τα ξύλινα σπιτάκια και όλα τα άλλα στοιχεία στον περιβάλλοντα χώρο δίνουν την αίσθηση ότι δεν βρίσκεσαι στο Άργος του περασμένου αιώνα που ξέραμε, αλλά σε μια πόλη σύγχρονη, ονειρεμένη.

ΒΙΝΤΕΟ:

 
Που μπορείς να περπατήσεις ανεμπόδιστα, να αφήσεις το παιδί σου να τρέξει με ασφάλεια, να χαζέψεις γύρω σου με ηρεμία, να μην ακούς τον θόρυβο των αυτοκινήτων.

Το κέντρο του Άργους δίνει το μέτρο και το παράδειγμα του τι πρέπει να επακολουθήσει στην υπόλοιπη πόλη. Σε εκείνη την πόλη που παραμένει στο χθες, ενώ υπάρχουν τρόποι να λάμψει και εκείνη. Αρκεί να υπάρχει απόφαση και επιμερισμός σωστός του όποιου κόστους απαιτηθεί. Να προσέξουμε επίσης ότι δεν έχει γίνει κάτι το δαπανηρό και υπερβολικό. Αναδείχθηκε ο χώρος γιατί στολίστηκε σωστά και απλά και κέρδισε το στοίχημα. Αυτό έτσι απλά.

Χωρίς όμως πολλά λόγια που θα τα αφήσουμε για τις υπόλοιπες ημέρες. Το σημερινό συμπέρασμα επαναλαμβάνει αυτό που έχει φανεί τους τελευταίους μήνες. Το Άργος άλλαξε. Το Άργος κέρδισε πόντους και μπορεί πλέον να μας κερδίσει και να μπει σε όλων τις καρδιές.

Αυτό που είδαμε για μια ακόμη φορά είναι θαυμάσιο και πρέπει να το στηρίξουμε. Φέτος τις γιορτές ας βάλουμε στο πρόγραμμα μας και λίγο Άργος και δεν θα χάσουμε.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ