Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Βροντερό παρόν από τον Παναγιώτη ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Βροντερό παρόν από τον Παναγιώτη ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ

Με σημερινή του δήλωση ο προηγούμενος δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς δηλώνει παρών στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου.
Προφανώς είναι δεδομένο πλέον ότι ο εκλεγείς τρεις φορές δήμαρχος θα είναι για μια ακόμη φορά υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων.

Κατά συνέπεια θα πρέπει να αναμένουμε πλέον την επαδραστηριοποίηση του συνδυασμού του, την προσχώρηση στελεχών και δημοτικών συμβούλων και φυσικά την παρακολούθηση του έργου της Δημοτικής Αρχής.
Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πλέον ότι ο Δήμος Ναυπλιέων έχει αποκτήσει ακόμη μια -έστω άτυπη- παράταξη.

anagnostaras_panagiotis111

Ο κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς αναφέρει στη δήλωση του:

Το τελευταίο διάστημα, καλούμαι από πολλούς συνδημότες μας, να απαντήσω στο ερώτημα εάν προτίθεμαι να διεκδικήσω εκ νέου την θέση του Δημάρχου Ναυπλιέων.

Αν και τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι εκτός Ελλάδος, ποτέ δεν έπαψα να παρακολουθώ τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στο Ναύπλιο. Απέφυγα συνειδητά να παρέμβω, μη θέλοντας να θεωρηθεί ότι προσπαθώ να παρεμποδίσω και υποσκάψω το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Προς όλους όσους θέτουν αυτό το ερώτημα, προς όλους όσους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, προέδρους κλπ., διαφορετικών δημοτικών παρατάξεων με προτρέπουν να επανέλθω, θεωρώ ότι πρέπει δημόσια να απαντήσω.

Και θα απαντήσω έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και μόνο του Δήμου και των Δημοτών μας.

Και το τονίζω αυτό, διότι ως γνωστόν και όπως απεδείχθη από την προσωπική μου πορεία τα τελευταία τρία χρόνια, εγώ προσωπικά κανένα οικονομικό όφελος δεν αποκόμισα από την δεκαετή θητεία μου στον Δήμο. Ούτε ποτέ ζήτησα από κανέναν, όπως θα μπορούσα, να εξαργυρώσω την θητεία μου με οποιαδήποτε άλλη δοτή θέση στον κυβερνητικό μηχανισμό.

Απαντώ λοιπόν προς όλους όσους συζητούν περί του ονόματος και περί των προθέσεων μου, ότι είμαι εδώ. Δηλώνω παρών στα δημοτικά πράγματα, πιστεύοντας ότι έστω και κατ’ελάχιστον αυτή η δήλωση μου θα ωφελήσει τους συνδημότες μας, κάνοντας κάποιους να αφυπνιστούν και να προσπαθήσουν να δουλέψουν σοβαρά τα επόμενα τρία χρόνια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ