Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣάλπισμα για Πανναυπλιακό και Παναργειακό - Προπονητή και παίκτες ψάχνουν στο Ναύπλιο...

Σάλπισμα για Πανναυπλιακό και Παναργειακό – Προπονητή και παίκτες ψάχνουν στο Ναύπλιο – Διοίκηση στο Άργος

Η ποδοσφαιρική Αργολίδα αυτές τις ημέρες δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τεκτενόμενα και πρωτόγνωρα στους δύο μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της, τον Παναργειακό και τον  Πανναυπλιακό.

Και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε βαθειά κρίση και κανένας δεν γνωρίζει που θα καταλήξουν στην συνέχεια των φετινών πρωταθλημάτων τους, αν δεν συμβεί κάτι σημαντικό.

Ειδικότερα στο Άργος ο Α.Π.Ο.  ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη στις 19:30, στην αίθουσα του Μπουσουλοπούλειου στο 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΥΣ για εκλογή νέου Δ.Σ.

salpisma11_panarg-panafpl

 

Στο Ναύπλιο η κατάσταση είναι εξ’ ίσου σοβαρή αφού οι σχεδιασμοί της διοίκησης μέχρι τώρα δεν υπήρξαν αποτελεσματικοί και η σημερινή ομάδα κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό.

Μπορεί η παρούσα διοίκηση να βρήκε μηδενικό ενεργητικό παικτών στην ομάδα και μηδενικό ταμείο από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά και η ίδια έχει φτάσει στα όρια της αντοχής της. Μετά από μισό χρόνο προσπάθειες αυτό το αποτέλεσμα είναι αποτυχία.

Το παρήγορο για μια ακόμη φορά με τον Πανναυπλιακό είναι ότι η διοίκηση γνωρίζει πλέον την κατάσταση όπως και οι εναπομείναντες φίλοι της ομάδας. Μετά την τελευταία συνάντηση όλοι έχουν τεθεί προ των ευθυνών τους.
Δύο οι επιλογές.
Η πρώτη να εκμεταλλευτεί η ομάδα την ευκαιρία που της δίνει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και να παρουσιαστεί στο δεύτερο γύρο πλήρως μεταμορφωμένη.
Η δεύτερη να καταθέσουν την σφραγίδα στο πρωτοδικείο και να αφήσουν τον Πανναυπλιακό και την ιστορία του στην ησυχία τους και στο ένδοξο παρελθόν τους.

Αυτή τη στιγμή πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε τελικά καλά και οι λύσεις θα είναι αποτελεσματικές. Στην ομάδα ανέλαβε 1ος αντιπρόδρος ο Γιώργος Κοκορομύτης, Τεχνικός Διευθυντής ο Κώστας Κακαναράκης και την ομάδα πλαισιώνουν και ο Ορέστης Νταβέλης με τον Γιώργο Μερμίγκη. Η διοίκηση φαίνεται ενωμένη και όλοι στηρίζουν και οικονομικά το νέο εγχείρημα. Υπάρχουν και μερικοί ακόμη Ναυπλιώτες επιχειρηματίες που υποσχέθηκαν οικονομική άμεση βοήθεια. 

Πρώτα από όλα χρειάζεται προπονητής, αφού και ο Πάνος Πανόπουλος είναι παρελθόν μετά την παραίτηση του που έγινε δεκτή. Ο Νίκος Μπόμπος θα είναι υπηρεσιακός μόνο προπονητής για τους επόμενους αγώνες του πρώτου γύρου και μέχρι να προσληφθεί ο νέος.

Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν -κάποιοι λένε αρκετά- η διοίκηση προγραμματίζει να φέρει 7-8 παίκτες Γ΄εθνικής. Τα δύο πρώτα ονόματα θα ανακοινωθούν εντός των δέκα επόμενων ημερών. Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Αυτά συζητούνται και η μεταγραφική περίοδος είναι κοντά.

Ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων Ναυπλιωτών φιλάθλων αυτή τη φορά να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα έφτασε στο πάτο, τώρα είναι ώρα να αρχίσει η άνοδος στα επίπεδα που πρέπει.

Το ότι το κλίμα είναι καλό μέσα στη διοίκηση και με τους υπάρχοντας νεαρούς παίκτες φαίνεται και από την προσπάθεια να μείνουν όλοι ενωμένοι. Πανστρατιά θα λέγαμε για την σωτηρία της ομάδας. Σε αυτό τον άξονα και το δείπνο που προετοιμάζεται για την Πέμπτη το βράδυ στις 7. Ο Κώστας Κακαναράκης θα προσφέρει ένα φαγητό σε διοίκηση και παίκτες.

Ο Πανναυπλιακός πρέπει να αναγεννηθεί άμεσα από την τέφρα του μας τόνισε παλαίμαχος παίκτης της ομάδας. Το ίδιο ακριβώς πρέπει να γίνει και με τον Παναργειακό.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ