Καλαμάτα: Μέχρι και ανήλικες στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας – Νέες αποκαλύψεις!

- Advertisement -

Ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν και πως πρέπει να σταθούν. Πληθαίνουν τα ανήλικα κορίτσια στις πιάτσες της Καλαμάτας και της Μεσσήνης…

- Advertisement -

Μέχρι και ανήλικες τσιγγάνες βγαίνουν στο κουρμπέτι για να αρπάξουν τη σύνταξη των ηλικιωμένων που θα ψάξουν στα γνωστά «στέκια» της Μεσσήνης και της Καλαμάτας για ερωτικές περιπτύξεις. Οι μικρές είναι δασκαλεμένες από τις μεγαλύτερες να μην προχωράνε πέρα από υποσχέσεις και χάδια κι έτσι δύσκολα μπορεί να σχηματιστεί δικογραφία για παιδεραστία. Τα κρούσματα πολλά, με ηλικιωμένους αλλά και νεότερους άντρες οι οποίοι καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα δαρμένοι ή για να καταγγείλουν ότι τσιγγάνες τούς έκλεψαν τα λεφτά με τη «μέθοδο της απασχόλησης», όπως ονομάζεται επίσημα στα αστυνομικά δελτία η κλοπή από την τσέπη. Όλα αυτά γίνονται σε κοινή θέα, σε πολύ κεντρικά σημεία: στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, στη λαϊκή της Καλαμάτας και στο Νοσοκομείο.

Η αναζήτηση του αγοραίου έρωτα σε δημόσια θέα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάστηκε έντονα την τελευταία διετία. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν μαρτυρίες πως κάποιες από τις τσιγγάνες είναι ανήλικες, και μάλιστα όχι παραπάνω από 13-14 χρόνων. Τα «νυφοπάζαρα» αυτά είναι γνωστά, στη λαϊκή της Καλαμάτας κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στην πλατεία και το πάρκο της Μεσσήνης, στον τσιγγάνικο καταυλισμό στις όχθες του Παμίσου και παρακάτω στο σιδηροδρομικό σταθμό, αλλά και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η κοινωνική ανοχή σε τέτοια φαινόμενα φαίνεται ότι υποθάλπει και εκτρέφει αυτού του είδους τις καταστάσεις, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έξαρση του φαινομένου. Οπως εξηγεί εισαγγελικός λειτουργός, οι τσιγγανοπούλες είναι δασκαλεμένες να μην προχωράνε στην ερωτική πράξη, και πέρα από το αδίκημα της εξαπάτησης από τις κοπέλες και τις νεαρές γυναίκες, το μόνο άλλο αδίκημα που μπορεί να προκύψει είναι αυτό της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Εξάλλου, κανένας από όσους φτάνουν για να καταγγείλουν πως τους έκλεψαν δεν θα παραδεχτεί ότι πήγαινε γυρεύοντας.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας λένε ότι η ανέχεια σπρώχνει κυρίως αυτές τις γυναίκες -επί το πλείστον νεαρές ή και ανήλικες τσιγγάνες, και κάποιες Ρουμάνες- να εξαπατούν τους ηλικιωμένους αλλά και νεότερους άντρες· γιατί όσο παράξενο και αν φαίνεται, οι άντρες που ψάχνουν σε αυτές τις πιάτσες για γυναίκες είναι από 26 χρόνων και αρραβωνιασμένοι, μέχρι 75 και πάνω, συνήθως μέσης και κατώτερης κοινωνικοοικονομικής στάθμης.

Πάντως οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι άντρες είναι… παιδιάστικες, όπως «μου έπεσε το πορτοφόλι κι εκείνη το πήρε γρήγορα» ή «σταμάτησα το αυτοκίνητο και μπήκε μέσα». Φυσικά κανένας δεν θα παραδεχτεί ότι κλείστηκε ραντεβού επί χρήμασι μέσα στο αυτοκίνητο στην απόμερη γειτονιά της Μεσσήνης ή στο πάρκινγκ της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, για να συνεχιστούν εκεί τα χάδια και οι ερωτικές περιπτύξεις.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

- Advertisement -