Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΝέα Διανομή Τροφίμων Και Βασικής Υλικής Βοήθειας Για Τους Απόρους (ΤΕΒΑ) Δήμου...

Νέα Διανομή Τροφίμων Και Βασικής Υλικής Βοήθειας Για Τους Απόρους (ΤΕΒΑ) Δήμου Τρίπολης

Πρόγραμμα διανομής κεντρικών προμηθειών τροφίμων και βασικής υλικής βοήθειας για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ) Δήμου Τρίπολης

 

ΕΙΔΗ: ΛΑΔΙ, ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΦΕΤΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΜΗΛΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΛΑΧΑΝΟ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Κ Α Λ Ε Ι

Τους Ωφελούμενους

του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα το διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία,

για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για τα είδη:

ΛΑΔΙ, ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΦΕΤΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΜΗΛΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΛΑΧΑΝΟ

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην αποθήκη του ΤΕΒΑ Δήμου Τρίπολης, οδός Επαμεινώνδα Βοσυνιώτη (Απέναντι από το Τεχνικό Λύκειο), από

7 Δεκεμβρίου έως 9 Δεκεμβρίου 2016.

Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής έχει ως εξής:

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, από ώρα 9:00π.μ.έως 14:00

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, από ώρα 9:00π.μ έως 14:00

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, από ώρα 9:00π.μ έως 14:00

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και την αίτησή τους.

Διαδικασία συμμετοχής των ωφελουμένων στην διανομή:

1ο Βήμα: ο ωφελούμενος την ημέρα της διανομής, θα μεταβεί στο ειδικό γραφείο που θα λειτουργεί στο χώρο της αποθήκης του ΤΕΒΑ Δήμου Τρίπολης, ώστε να γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών.

2ο Βήμα: Ο ωφελούμενος κατευθύνεται στο χώρο της διανομής για να παραλάβει την ποσότητα που του αναλογεί.

3ο Βήμα: Ο ωφελούμενος υπογράφει την κατάσταση παραλαβής

Θα τηρηθεί το απόρρητο στα στοιχεία των ωφελούμενων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την διανομή.

Τα μακράς διαρκείας τρόφιμα παραμένουν στη διάθεση των ωφελούμενων για δύο διαδοχικές μηνιαίες διανομές. Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει και στην δεύτερη διανομή τα προϊόντα θα κατανεμηθούν ισομερώς σε ωφελούμενους που θα έρθουν ή σε άλλες κοινωνικές δομές.

Πληροφορίες : Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Λαγοπάτη και Αταλάντης Τρίπολη, Αρμόδιοι υπάλληλοι: Δημήτριος Θεοδωρόπουλος τηλ. 2713 600419, Παναγιώτα-Μαρία Καραλέκα τηλ. 2713 600429 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ