Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νεκροί "κουκουλώνονται" δίπλα στα σπίτια - Αγανάκτηση από την αδιαφορία του...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νεκροί “κουκουλώνονται” δίπλα στα σπίτια – Αγανάκτηση από την αδιαφορία του δημάρχου Ναυπλιέων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτριος  Ζαφείρης μόνιμος κάτοικος του Τοπική Κοινότητα Αραχναίου του Δήμου Ναυπλιέων, καταγγέλλει την κατάσταση που επικρατεί στο κοιμητήριο του χωριού.

Αναφέρεται στην αδυναμία του δήμου και την αδιαφορία του δημάρχου, πολύ καιρό τώρα να βοηθήσουν στην επίλυση ενός σημαντικού προβλήματος στο χωριό, που πέραν των άλλων εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των κατοίκων της περιοχής. Ενός προβλήματος που οι αρχές προστασίας της υγείας χρόνια τώρα θα έπρεπε να έχουν καταλογίσει ευθύνες και παραλείψεις. Ενός θέματος που δεν δικαιολογείται να παραμένει ανοικτό σε ένα δήμο, που επαίρεται να λέει ότι ανήκει στους σημαντικούς και συμμετέχει στο “Κλαμπ του Στρασβούργου”!!!

Αναλυτικά η καταγγελία αναφέρει τα εξής:

«Είμαι μόνιμος κάτοικος του Δ.Δ Αραχναίου του Δήμου Ναυπλιέων από το 1941. Το σπίτι που κατοικώ με την οικογένεια μου συνορεύει με το νεκροταφείο του χωριού. Τα τελευταία χρόνια το νεκροταφείο έχει γεμίσει ασφυκτικά. Ανοίγονται τάφοι για να μπουν οι επόμενοι νεκροί και βρίσκονται ακόμα άλιωτοι οι προηγούμενοι, με αποτέλεσμα ο περιβάλλον χώρος να μυρίζει άσχημα.

Όλοι που είμαστε στα γειτονικά σπίτια έχουμε αγανακτήσει. Προσπαθούμε εδώ και καιρό, μάταια να βρούμε τον Δήμαρχο , αλλά δεν τον βρίσκουμε.

Η γραμματέας του μας λέει ελάτε την άλλη εβδομάδα , αλλά πάρτε μας τηλέφωνο πρώτα μήπως δεν είναι εδώ. Πάνω από ένα χρόνο έχουμε ενημερώσει τον Τοπάρχη  κ. Ιωάννη Τόσκα ο οποίος έχει αδιαφορήσει  για το θέμα.

Έχουμε σοβαρά προβλήματα υγείας, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και η κατάσταση αυτή, της δυσωδίας από το νεκροταφείο, επιδεινώνει τα προβλήματα υγείας μας.

Στο χωριό υπάρχουν διαθέσιμες εκτάσεις για να δημιουργηθεί καινούργιο νεκροταφείο, δυστυχώς ο Δήμος ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.

Αναγκάζομαι να κάνω δημόσια καταγγελία μήπως επιτέλους αξιωθούν οι αρμόδιοι και επιληφθούν του θέματος.

                                            ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ & ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

                                                                              Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ

Δείτε πέραν από την καταγγελία τι είπε ο κ. Δημήτρης Ζαφείρης στην κάμερα του VDmedia webTv.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ